4pcs Automobilių Ratų Padangos Varžtas-Vožtuvų Dangtelius 3D Metalo Theftproof Vožtuvas Dangteliai, Tesla Modelis 3 Modelis X Modelis S

€1.32

-19%

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vožtuvų Kotus & Kepurės, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Vožtuvų Kotus & Kepurės, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Vožtuvų Kotus & Kepurės.

4pcs Automobilių Ratų Padangos Varžtas-Vožtuvų Dangtelius 3D Metalo Theftproof Vožtuvas Dangteliai, Tesla Modelis 3 Modelis X Modelis S

Prekės Kategorija: Padangų Vožtuvų Dangtelis Procesas: Dengimo Medžiaga: aliuminio lydinys Spalvos: raudona, juoda, sidabrinė Svoris: 20g Dydis: A:1.5*1cm,B:1.2cm*0.9 cm Pakuotė: 4 x Universalus Automobilių Vožtuvo Stiebo Kepurės Savybės: 1, Aukštos kokybės sandarinimo žiedo viduje vožtuvas dangteliai, siekiant užkirsti kelią butas padangos. 2, Specialiai sukurta, kad pakeisti plastikiniais dangteliais. Lengva įdiegti ir saugūs naudoti, 3, Dulkių įrodymas: Kad būtų užtikrintas stabilus padangų slėgio apsaugos vožtuvas core nuo korozijos dėl tiesioginio kontakto su molio, vandens ir sniego. 4, apsaugoti ir papuošti vožtuvas dangteliai su gražių spalvų, ir asmeninį dizainą.

Pastabos: Pastaba: prašome leisti 1-3cm klaidų tikrasis matmuo dėl rankinis matavimas! Ačiū ! Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės tarnauti jums, ačiū už jūsų supratimą! TIKIMĖS, KAD JŪS TURITE GRAŽUS PIRKINIŲ!

Medžiaga
Modelio Numeris Padangų vožtuvų dangtelis
Spalva
Pakuotė
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis
Svoris
Prekės Pavadinimas GISAEV

Panašūs produktai