Automobilių Durų Rankena Lipdukas Kūrybos Kūno Lipdukai Nulio Lipdukai LADA VESTA Niva Kalina Priora Granta Largus 4x4 2170 2160

€1.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Automobilių Durų Rankena Lipdukas Kūrybos Kūno Lipdukai Nulio Lipdukai LADA VESTA Niva Kalina Priora Granta Largus 4x4 2170 2160

Techniniai duomenys: Dydis:5.11*3.15 colių Medžiaga: PVC Spalva: Juoda, Balta Automobilį modelis: LADA Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės. Puikus apdailos ir apsaugos jūsų automobilį. Su popieriaus kortelė pakuotėje, supakuota saugiai burbulas maišelį. Lipni, nulupkite ir klijuoti,lengva įdėti savo automobilį. Instrukcijos: Prašome išvalyti taikinio paviršių, kol jūs jį naudoti. Tada įklijuokite jį kur jums reikia, kuris yra lengva įdiegti, tiesiog nulupkite ir klijuoti. Lipdukas yra patvarus, šilumos ir saulės spindulių, taip, tai bus ilgalaikis metus Pakuotės turinys: 4 vnt Automobilių Rankena Durų lipdukas Nuotraukos:

Atsiliepimai: Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums. Paliksime teigiamų atsiliepimų jums laišką. Susisiekite su mumis elektroniniu paštu, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes susidoroti su jums spręsti problemas kaip galima greičiau.

Elemento Aukštis 3.15inch
Medžiagos Tipas PVC
Tipo Lipduku Durų Rankena
Kategorijos Lipdukai
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Elemento Ilgio 5.11inch
Elemento Tipas Lipdukai
Pakuotė Ne Supakuoti
Dizainas Žodžius
Modelis Automobilio Logotipas
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Modelio Pavadinimas "LADA"

Panašūs produktai