SMLOVE Mielas Triušis Uodega Analinis kaištis Pūkuotas Pliušinis Sexy Bunny Mergina Cosplay Erotinis Sekso Žaislai moterims, Vyrai, Poros Analinis Butt Plug Uodegos

€2.68

-44%

€4.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Analinis Kaištis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Analinis Kaištis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Analinis Kaištis.

Savybės

1. Medžiaga: Dirbtinės Triušio Kailio & Analinis Kaištis 2. Dirbtiniu Triušio Uodega Dydis Skersmuo: 9cm/3.54 3 colių. Metalo Butt Plug Dydis Plotis: 2.7 cm/ 1inch Ilgis: 7cm/ 2.75 colio nerūdijančio plieno kaištis yra skirtas gražus patogūs ilgai dėvėti. SMLOVE Seksas Analinis Triušio Uodega gali padidinti įdomus ir emocijų poroms. Geriausia dovana jūsų meilužis!

Dear Klientas

Visas Triušio uodegos yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiuntimą iš. Ne produkto pavadinimas ant pakuotės! Mes padarysime jūsų paketo paslaptis! Reikalaujame suteikti jums su Aukštos Kokybės produktas ir geriausią klientų aptarnavimą. Kad dabar ji su pasitikėjimu!

Pakuotė

1* Naujų Butt Plug Triušio Uodega. Pastaba: NĖRA produkto pavadinimas dėl savo paketą! Siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes susikraus savo paketą nepastebimai. Mes garantuojame, kad siųsti savo produktų saugūs.

Dažnai perkamos kartu

Apie Siuntos

Mes bus išsiųsti užsakymus per 3-5 darbo dienas. Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t. Jei jums nereikia gauti užsakymo pagal numatomą laiką, prašome susisiekti su mumis.

Apie Darbo Laikas

Dėl skirtingų darbo metu kiekvienoje šalyje, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškus bus atsakyta per vieną darbo dieną. Jei turite bet kokių klausimų dėl produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes stengiamės suteikti jums Geriausią Klientų Aptarnavimą.

Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas Vieruodis
Elemento Tipas Analinis Kaištis
Medžiaga Medicininio Silikono
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai