15D Apsaugos Grūdintas Stiklas, Skirtas Samsung Galaxy Tab S5e S6 Lite S7 Screen Protector For Galaxy Tab S3 S4 S2 E 9.6 Stiklo Plėvelės

€2.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tablet Ekrano Apsaugų, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Tablet Ekrano Apsaugų, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Tablet Ekrano Apsaugų.

Pirkimo pranešimas (svarbu)! ! !

Prašome atkreipti dėmesį, kad šią informaciją prieš perkant, kad būtų išvengta kėlimo screen protector naudojant apsauginį dangtelį. Todėl, kad dizainas, ekrano apsaugos plėvelė: ne visai padengti 100%. Vietos bus saugomos kraštuose stiklo ir ekrano. Jei jūs proto, nereikia pirkti. Jei jūs perkate jį, tai reiškia, kad galite priimti jį visiškai, dėkojame už jūsų supratimą.

Prašome patikrinti modelio kodas, prieš pirkdamas! !

Modelio kodas įrenginys: vaizdas iš (Sistemos Nustatymai-Apie Tai Mašina). ①Samsung Galaxy Tab S6 Lite :SM-P610/P610N/P615 ②Samsung Galaxy Tab S6 10.5" :SM-T860 T865 ③Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" : SM-720 T725 ④Samsung Galaxy Tab S4 10.5" : SM-T830 T835 ⑥Samsung Galaxy Tab S3 9.7" : SM-T820 T825 ⑦Samsung Galaxy Tab S2 9.7" :SM-T810 T813 T815 T819 ⑧Samsung Galaxy Tab E 9.6" : SM-T560 T561 ⑨Samsung Galaxy Tab S7(SM-T870 SM-T875)

Nemokama montavimo įrankiu,Paprastas ir greitas montavimas

Pirkti dabar ir duoti nemokamai diegimo įrankis, montavimas yra greitas ir paprastas montavimas gali būti baigtas per 10 sekundžių, ir jokių burbulų.

Naujai atnaujintas 15D Screen Protector

① Lenkta kraštas ② Dvigubo anti-scratch ③ Dvigubai nuo Sprogimo apsaugotą ④ Apsauga nuo dulkių ⑤ Aukštas šviesos pralaidumo Prašome atkreipti dėmesį į šią informaciją, prieš perkant, kad būtų išvengta kėlimo screen protector naudojant apsauginį dangtelį. Todėl, kad dizainas, ekrano apsaugos plėvelė: ne visai padengti 100%. Vietos bus saugomos kraštuose stiklo ir ekrano. Jei jūs proto, nereikia pirkti. Jei jūs perkate jį, tai reiškia, kad galite priimti jį visiškai, dėkojame už jūsų supratimą.

1:1 tiksli pozicija pjovimo

Pasak oficialių originalios tabletės, 1:1 anga uosto pjovimo neturės įtakos naudoti fotoaparatą. Prašome atkreipti dėmesį, kad šią informaciją prieš perkant, kad būtų išvengta kėlimo screen protector naudojant apsauginį dangtelį. Todėl, kad dizainas, ekrano apsaugos plėvelė: ne visai padengti 100%. Vietos bus saugomos kraštuose stiklo ir ekrano. Jei jūs proto, nereikia pirkti. Jei jūs perkate jį, tai reiškia, kad galite priimti jį visiškai, dėkojame už jūsų supratimą.

Besiūliai adsorbcijos

Adsorbcija yra stora, nėra jokio skirtumo tarp ekrano ir screen protector, ir dulkės, negali patekti. Prašome atkreipti dėmesį, kad šią informaciją prieš perkant, kad būtų išvengta kėlimo screen protector naudojant apsauginį dangtelį. Todėl, kad dizainas, ekrano apsaugos plėvelė: ne visai padengti 100%. Vietos bus saugomos kraštuose stiklo ir ekrano. Jei jūs proto, nereikia pirkti. Jei jūs perkate jį, tai reiškia, kad galite priimti jį visiškai, dėkojame už jūsų supratimą.

Naujas 15D lenktas briaunos dizainas

Kraštai yra poliruoti į lenktos formos, Krašto yra patogūs liesti, Kraštai yra ne silpnumo, ir sandarinimo yra stipri, Dulkių nebus įvesti ir išvengta vandens prasiskverbimo.

Automatiškai adsorb ir išsiųsti oro.

Įmontuota pažangi absorbcijos sluoksnis automatiškai lazdos ir nuotekų labiausiai orą, sumažinti burbulai liko.

Kelią į ekraną iš sprogus kai nukrito

Naujai atnaujintas nuo sprogimo apsaugotą sluoksnį sandariai sujungia raštas prie ekrano. Gynėjas sugers smūgio, kai kritimo, apsaugoti ekraną.

Anti-scratch, nuo sprogimo apsaugotą

4 valandų aukštos temperatūros stiprinimas, Padidinti kietumas iš grūdinto stiklo, Veiksmingai atsispirti braižymo aštrių daiktų.

Jutiklinis atsakymas yra greitas ir sklandus,ir ji yra lengva žaisti žaidimus.

Aukštas šviesos pralaidumo

Dulkių jonų danga,neturės įtakos spalvų ekrano,Pralaidumas yra 2 paprastų screen protector.

Suderinamos Prekės Samsung
Savybės lengva įdiegti
Tinka 3 Samsung Galaxy Tab S6 Lite Screen Protector
Pakuotė Taip
Modelio Numeris Samsung Galaxy S Serija
2 funkcija Nuo sprogimo apsaugotą
Tinka 2 Samsung Galaxy Tab S6 Screen Protector
Naudoti PDA
Medžiaga Grūdintojo Stiklo
Funkcija 5 Apsauga nuo dulkių
Tinka 4 "Samsung" Galaxy " Tab " S5e Screen Protector
Tinka 6 "Samsung" Galaxy " Tab " S3 Screen Protector
Kiekis 1 pakelis
Funkcija 6 Aukštas šviesos pralaidumo
Funkcija 1 15D Išlenktą Kraštą, Visišką Aprėptį
Tinka 1 "Samsung" Galaxy " Tab " S7 Screen Protector
Dovanų Papildomas montavimo įrankis
4 funkcija 1
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka 7 Samsung Galaxy Tab S2 Screen Protector
Tinka 5 Samsung Galaxy Tab S4 Screen Protector
Tinka 8 "Samsung" Galaxy " Tab " E 9.6 Screen Protector
Prekės Pavadinimas VUUV
3 funkcija Anti-Scratch

Panašūs produktai