3D Tapetai Plytų Vandeniui PVC Lipni Nuimamas Siena Lipdukas svetainė, Miegamasis, Vaikų Kambarys Namų Dekoro 3D Sienų Dokumentus

€2.45

-14%

€2.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tapetai, Namų Tobulinimas, Pigūs Tapetai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Tapetai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC Dydis: 45*100 cm Spalva: kaip paveikslėlyje Pakuotė: 1 x 3D Akmens, Plytų Tapetai

Aprašymai:

3D akmens, plytų dizaino, kad jūsų kambarys ypatinga. Tai suteiks nuostabų prisiliesti prie jūsų namų interjero. Puikiai sienos meno Miegamasis / svetainė / Įėjimas / Studijų / Restoranas / Viešbutis / Kavinė / Studentų Bendrabutis ir pan.

Savybės:

Pagamintas iš netoksiškų Vinilo medžiagos, tai yra aplinkos draugiškas ir saugus. Kūrybinis dizainas yra ypatinga, madingi ir akį traukiantis. Lengvas montavimas tiesiog žievelės ir klijuoti ant sienos. Galima lengvai išimti nepažeidus sienos. bet ne pakartotinai naudoti, kai taikoma. Gali būti taikomas visų lygių paviršių, pvz., vienodo sienos, veidrodžiai, poliruotos plytelės, nešiojamieji kompiuteriai, automobiliai, stiklo, langų, šaldytuvų ir kt.

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū! Daugiau informacijos ieškokite "kaip įdiegti ekrano užsklanda", "youtube"

Medžiaga PVC
Paviršiaus apdorojimas SPAUSDINTI
Stilius Derliaus
Naudoti Vestuvių Namas
Tipas Popieriaus Tapetai
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Naudojimas namų ūkio
Modelis Akmens Ir Akmenukas
Funkcija 3D

Panašūs produktai