Gimtadienio Dekoracija Rose Gold Gimtadienį Karalienė/Mergina Satino Varčios Su Crystal Crown Moterų Suaugusiųjų 30 40 50 Gimtadienio Prekes

€1.65

-40%

€2.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Aprašymas: Idealiai tinka bet kuriai šaliai, naudoti, daro įspūdingiausių bet kartų apdovanotas už specialią gimtadienio mergaitė. Puikus dydis + Patogūs dėvėti. Varčias yra 80cm ilgio ir gali būti pritaikyti pagal įrašą, kad tilptų iš visų tipas kūno figūra. Tiara yra reguliuojami taip pat ateina su korio konstrukcija, kuri gali turi ir stabilus, ir patogus ant plaukų. Geriausią Vertę. Gauti varčios ir tiara tuo pačiu metu ir būti pasirengti gimtadienio šventė! Varčia: Pagaminta iš minkšto blizgučiai audinio, naudojant karšto paspaudus spaudos folija bus komplimentas bet kokios aprangos ir pakankamai tvirtos, kad paskutinės dienos į naktį. Aukso blizgučiai varčios + rose aukso raidėmis puikiai atrodo ant nuotraukos...Tai puikiai tinka tiems, kurie obsesses per puiki nuotrauka už Instagram. Paketų sąrašo:1 vnt gimtadienio varčios+1piece crystal crown. Spalva:rožinė aukso,aukso,sidabro. Dydis:kaip paveikslėlyje.

Spalva Aukso ,sidabro, rožinė aukso
Modelio Numeris SL119
Stilius Paprastumas
Medžiaga Satino,Metalo
Pavadinimas Gimtadienis Varčios Tiara
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Vientisos Spalvos
Proga Motinos Diena

Panašūs produktai