Naujas Atvykimo Apvalaus, trikampio Formos Juodojo Aukso, Sidabro Spalva, Lieti Stud Auskarai Moterims Ausų Papuošalai, 4 poros

€2.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stud Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Stud Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Stud Auskarai, stud auskarai moterims, auskarai moterims.

Naujas Atvykimo Apvalaus, trikampio Formos Sidabro, Aukso, Juoda Spalva, Lieti Stud Auskarai Moterims Ausų Papuošalai, 4 poros

Prekės rūšis:auskarai Auskarai tipas:ausies stud Punktas medžiaga: Lydinio Elementą dydis: 1cm Spalva:kaip nuotraukose-Būklė:brand new konversijos:1inch=25.4 mm arba 1 mm=0.0393 colių

Mieli draugai,

Esame profesionalų fabrikas turi daug skirtingų pakabukai. Mūsų kainos yra didmeninės kainos.

Turi būti sąžiningi , kai jūs pasirenkate lydinio papuošalai , Turite patvirtinti du dalykus , Pirma, tai medžiagos ir Antra yra dengimo technologija.

1. Mūsų produktai yra pagaminti iš aukščiausios klasės cinko lydinys , švino ir nikelio nemokamai ,Labai Environmently.

2.Mes turime 10 metų patirtį dengimo technologija ir gali, kad spalva ilgiau.

Šiltas Eilutę : gavę užsakymą, Prašome patvirtinkite, dydis pakabukai vėl ir įsitikinkite, kad tai yra tinkama pakabukai jūs ieškote.

Tikimės, kad galime sukurti daug darbo santykius,

Prašome prisiminti, kad mūsų Parduotuvė : Ana su Parduotuvės

Labai jums ačiū.

Gamybos Procesas

Mokėjimo būdai

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Basilico-pica.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai. Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Atsiliepimų & Po Pardavimo Paslaugos

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje srityje, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo. Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Stilius Madinga
Elemento Tipas Auskarai
Metalų Tipas NĖRA
Lytis MOTERIS
Atgal Rasti Push-atgal
Medžiaga Metalo
Formos\modelis ROUND
Modelio Numeris 17080858
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas YEYULIN
Kilmės KN(Kilmės)
Auskarai Tipas Stud Auskarai

Panašūs produktai