Nextvance Nerūdijančio Plieno Užsakymą Pavadinimas Pora Karoliai Asmeninį Begalybės Pakabukas Karoliai, Papuošalai Geriausias Draugas, Dovana,

€2.90

-40%

€4.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Individualų Karoliai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Individualų Karoliai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Individualų Karoliai.

Q1. Jūs darote Dropshipping ar Didmeninės? A. Tikri, kviečiame susisiekti su manimi. Q2. Kaip tinkinti jūsų vardas? A. Clink "Pirkti Dabar" palikti pavadinimas ir šrifto numerį pranešimų dėžutės (pvz.: Pavadinimas: Atlikti) B. Clink Pardavėjo Kontaktiniai palikti pavadinimas ir šrifto. (Pvz.: Sveiki, noriu pavadinimas Nešiotis) Labai Improtant : Remenber palikti pranešimą leiskite man žinoti, Pavadinimas ir Šrifto numerį!!!! Q3. Kaip ilgai tai trunka, kad customzed pavadinimas papuošalai ir pristatymo laiką? A. Ususlly reikia 10-15 dienų gamyba. Pristatymo laikas apie 15-60 dienų. Q4.Kas yra grandinės ilgis? A. Reguliariai grandinės ilgis : karoliai yra 45+5cm ,apyrankės 15+5cm jei turite specialų prašymą dėl ilgis ,prašome susisiekti su mumis Q5.Ar yra ilgio, pakabukas? Ilgis pakabukas geriau kontroliuojamas 6cm. K6. Kas gamybos procesas individualų pavadinimas papuošalai? A. 1.Grafikos Dizaino Ir Piešimo---2.Pjovimas Lazeriu---3.Poliravimas---4.Valymas---5.Padengtą Spalvos---6.Surinkti Grandinės---7.Rūšiavimo & Paketas---8.Laivą Iš Tinkinti bet raides, jums reikia!

Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Prekės Pavadinimas nextvance
Funkcija Pranešimo Priminimas
Spalva Sidabro spalvos ir Aukso spalvos
Parama Drop Laivyba,Pateikti nuotraukas
Pakabukas Dydis Kaip nuotraukoje
Kilmės Pateikti GuangDong, Kinija
Stilius Karoliai
Bauda ar Mados Mados
Lytis Moterų/Merginų/Mergaičių/Žmona/Draugas/Meilužis/Motina/Mergina
Paslauga nemokamas pristatymas
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Elemento Tipas Individualų Karoliai
Proga Kasdien Dėvėti/Šalis/Dovana/Įsitraukimo/Jubiliejų/Vestuvės
Suderinamumas Viskas Suderinama
Modelio Numeris L-DZK-00041-02
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Individualų Tipą Pavadinimas
Formos Grandinės Karoliai
Formos\modelis Laiškas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai