3 1. Šarvai atsparus smūgiams Atveju iPhone, 12 mini Pro 11 MAX XS XR X 6s 7 8 Plius Atvejais Diržo atramą Visiškai apsauginis Dangtis

€3.21

-4%

€3.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

HYIZLZ 3 1. Šarvai atsparus smūgiams Atveju iPhone, 12 mini Pro 11 MAX XS XR X XS MAX 6 6s 7 8 Plius Dangtelio Dėklas Pasukamas Diržo atramą Visiškai Sunkiųjų Apsaugos Vyrai Phoen Galinio Dangtelio nuotrauka yra nuoroda tik, prašome, pasirinkite teisingą telefono modelis perkant.

1.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Pardavėjo Pristatymas Metodas neturite Stebėjimo Informaciją. Jei Jūs turite Galiojančią Sekimo Numerį Visą Stebėjimo apie Jūsų Užsakymą, Prašome Pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Epacket Ar AVS. 2. Kai laiko gavimo bus baigti ir jūs vis dar gauti savo daiktą,prašome siųsti man laišką, ir aš pratęsti gauna 15-20 dienų.Jei jūs vis dar gauti savo daiktą per 30 dienų, aš patikrinti savo laivybos valstybės express " kompanija, jei jo nėra arba tranzitu,tada man teks atsakomybė ir grąžinsime jums pinigus. Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą, linkiu jums laimingas pirkinių! mes palaikome visas mokėjimo prekybos platformą,jūs galite pasirinkti mokėjimo būdą, pagal savo įpročius mokėjimo mest būti pateiktas per 3 dienas po užsakymo, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių apžvalga. jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis prieš palikite atsiliepimą,ačiū!

Funkcijos 3 3 1. Šarvai Atveju iPhone, 11 Pro XS Max X XS 6 Coque
Medžiaga Naudojant Aukštos Kokybės Minkštos TPU + Kietajame KOMPIUTERIO Derinys Medžiaga
Dizainas Paprastas
Suderinama Modelis 3 Dangtelis, skirtas "iPhone" 11 "Pro MAX" Rubisafe
Kokybė AAAAAA+
Spalva Juoda
Funkcijos 1 Diržo Telefono dėklas skirtas iPhone 11 XR Dangtis
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Kilmės KN(Kilmės)
Tinkamų Žmonių Dovana Berniukai,Vyrai,Tėvas,Senelis
Funkcija su Pasukama Pavasario Diržo
dydis 6.7inch
Prekės Pavadinimas HYAIZLZ
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone12 Pro Max
Savybės 3 1. Šarvai su Pasukama Pavasario Diržo Atramą Apsaugos Atveju
Suderinama Modelis 2 Funda "iPhone" 11 Pro X XR XS MAX Padengti
Funkcijos 2 Dvigubas laikiklis Funda "iPhone" 11 " Pro Max 7 8 6 Plus Atveju
Suderinama Modelis 1 Byla dėl "iPhone" 11 7 8 6 Plius Funda Coque
Tipas 100% Naujas

Panašūs produktai