OYOURLIFE "400ml Nešiojamų ekologiškos Kavos Puodelis Su Šiaudų Rankinio Taurės Dvigubo Dangčio Cola" Pieno Kavos Puodelis Kelionės Taurės Pochlebca Taurė

€3.29

-5%

€3.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kavos Puodeliai & Puodeliai, Namai Ir Sodas, Pigiai Kavos Puodeliai & Puodeliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kavos Puodeliai & Puodeliai.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Pagamintas iš maisto kokybės PP, silikono, kviečių šiaudų, saugi, netoksiška ir bekvapis, BPA free ir eco-friendly. Su didelės talpos, 400 ml, atitinka sumą, vandens kasdien. Ateina su plastiko dangteliu, apsaugo nuo ištekėjimo, skirta on-the-go veiklą. Dangtis su šiaudų skylę, gali būti naudojamas su plastiko šiaudelių, jis yra patogus gėrimui. Produkto Specifikacijos: Dydis: 6*8*16cm Medžiagos: Kviečių Šiaudai +PP Spalva: Šviesiai Smėlio spalvos, Šviesiai Rožinė, šviesiai Mėlyna, Šviesiai Žalia Svoris: 105g -Pastaba: 1.Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 1 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Jei turite bet kokių kitų poreikių,, palikite mums žinutę, mes stengiamės tarnauti jums.

dydis 6*8*16cm
Medžiaga Kviečių šiaudai +PP
Svoris 105g
Naudoti 1 Burbulas Arbatos Puodelio
Spalva Šviesios Smėlio Spalvos, Šviesiai Rožinė, Šviesiai Mėlyna, Šviesiai Žalia
Technika Šaltis
Tipas kavos puodeliai
Modelio Numeris Kavos Puodelis
Drinkware Tipas Puodeliai & Lėkštutes
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti 2 Geriamas Puodelis
Kiekis 1

Panašūs produktai