Foto Rėmelis Medžio Siena Lipdukas Vienaragis Sienų Lipdukai Namų Sienų Dekoras, Kambario Dekoravimas Sienų Lipdukai Medžio Decal Kambario Sienos Lipdukas

€0.64

-38%

€1.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sienų Lipdukai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sienų Lipdukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sienų Lipdukai.

Specifikacija: gerą daiktą papuošti savo namus, Gali būti taikomas bet lygus ir švarus, paviršių, pavyzdžiui, sienos, durys, langai, drabužinė ir kt Nuimamas ir gyvenimo vandeniui netinka purvinas arba nelygaus paviršiaus Medžiaga: PVC Modelis: Juodos Foto Rėmelis Medis (kaip nuotraukoje matyti) produkto dydis: apytiksl. 50 x 70cm Baigtas dydis: apytiksl. 70 x 120cm (Faktinis dydis gali būti šiek tiek skiriasi atsižvelgiant į tai, kaip jūs įtraukėte dalis lipdukas.)

Svarbi pastaba: įsitikinkite, kad išvalyti savo sieną su sausu skudurėliu/rankšluosčiu teisę prieš teikdami, kad, įsitikinkite, kad sienos yra dulkių. Naujai dažytos sienos, prašome palaukti bent 3-4 savaites prieš taikant. Įsitikinkite, kad taikyti lipdukus lygaus paviršiaus, NE tekstūra vienas. Siekiant geriausių rezultatų, po to, kai taikant lipdukai, paleisti per lipdukai su rankšluosčiu, kad gauti oro burbulus, dėmesį.

Pakuotėje: 1 x Foto Rėmelis Medis sienų lipdukai

PASTABA: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti 1-5mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Temos AUGALŲ
Specifikacija Multi-piece Package
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Medžiaga Popierius
Cenzūruoti Kodas Sienų Lipdukai Kambario Dekoro
Stilius Modernus
Modelio Numeris Vienaragis Sienų Lipdukai
Scenarijus SIENOS
Prekės Pavadinimas faroot
Klasifikacija Baldai Lipdukai

Panašūs produktai