Atvejų Xiaomi Redmi A4 Atveju Redmi 4A, 4 Prabangios Odos Piniginės " Flip Cover Atveju Xiaomi Redmi 4A įrengtas atvejais mobiliojo dalys

€3.13

-4%

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Piniginės Atvejais, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Piniginės Atvejais, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, atveju xiaomi, atveju xiaomi redmi, atveju.

Prabangus Odinis Telefono dėklas, Skirtas xiaomi redmi 4A Odinis Dangtelis Dėklas Kortelės Turėtojas Atveju

--Pagaminti Iš Aukščiausios Kokybės Medžiagų

--Puikiai Tinka Jūsų Sumaniojo Telefono

--Mados Dizainas, Lengvas ir Patvarus

--Smūgiams + Atsparus Įbrėžimams + Anti-Slydimo + Purvo atsparus

Didmeninė paramą!

Drop laivyba paramą!

Nuotraukas Jei perpardavėjų!

Rusijos Draugas Atkreipti Dėmesį Atkreipkite >>>

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės

bet nondelivery nebus atsakingas, jei klientas nepateikia

pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.Dėkojame už jūsų suprasti

Apie Laivybos Metodas, >>>

Produktas yra nemokamas pristatymas pagal "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" , kurie negali būti kelio, po sklypas kairėje Kinijos. Jeigu jums reikia visą stebėjimo , prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ", ir pridėti pinigų sekimo .

Vežimą: 1. Kiekvienas daiktas bus atidžiai tikrinamas prieš siuntą, tiesiog įsigyti su pasitikėjimu . 2. Mes laivas, Kas yra jūsų Pasirinkimas, pristatymas už savo Šalyse,mes įkelti sekimo numerį kiekvieną kartą perkant po išsiuntimo. 3. Jei paketas yra daugiau nei 2KG , mes galėtume išsiųsti siuntinį per DHL/EMS, kurios priklausys nuo jūsų pačių sprendimas. Jeigu turite kokių nors susirūpinimą dėl skino pristatymas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu trademanager arba palikite mums žinutę, mes padarysime viską, kad padėtų jums. 4. Apie Pristatymo laiką: Paprastai, Pristatymas yra 15-60 dienų . Tačiau kartais ji gali būti 5-10 dienų vėlavimo, jei atitinka blogų oro sąlygų ar griežtos muitinės formalumų... Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti ir kantriai laukti. Mes stebės naujausią būseną iš savo sklypo ir susisiekti su jumis. Q & A: Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti? A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė; moneybooker;T/T;western union " ir kt. Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę? A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. Q:Ką aš galiu padaryti, jei dar gaučiau prekę? A: Sveiki, prašome nesijaudinkite, mes jums sekti savo sklypo kasdien. Visų šalių pirkėjas, jeigu vis dar negauna nei 60 dienų, mes siūlome visą kompensaciją įdėti savo nerimauti ramiai. Q:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

Savybės Odos apversti piniginės atveju
Kilmės KN(Kilmės)
Parama Lašas Pristatymas + Nemokamas Pristatymas + Didmeninės Kainos
Dizainas Su Kortelių Lizdai / Stovo Funkcija / Magnetinių Sagčių
Medžiaga Minkšti Silikoniniai / PU Oda / Dirželis
Suderinama Modelis Piniginės Atveju Xiaomi Redmi 4A
Tinka Už Xiaomi Redmi 4A
Prekės Pavadinimas Lucu Vakker
Funkcija Atrama
Tipas Piniginės Atveju
Suderinamos Prekės Xiaomi
Vieną funkciją Atsparus smūgiams + Atsparus Įbrėžimams + Anti-Slydimo +Purvo atsparus

Panašūs produktai