Juoda Tpu "Rubisafe" Samsung Galaxy S9 S10 S20 Ultra 5G S20 Plius 20 Pastaba 9 10 Lite Atvejais, Minkštas Coque Neon Oni Girl Anime

€1.02

-46%

€1.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

intro: 1.Medžiaga: Juoda Minkšto Silikono. 2.Aukštos kokybės nuotraukų spausdinimo technologija,100% brand new. 3.Paramos Lašas laivybos ir Didmeninės prekybos produktus. Laukiame jūsų bendradarbiavimą! 4.Pirkėjų iš rusijos Federacijos atkreipkite dėmesį, kad dėl savo šalies politikos. Užpildykite vardą ir pavardę.

Paslaugos: 1.Yra modelių ir dizaino įvairių dydžių ant nuorodos. Patikrinkite, ar modelis jums reikia. 2,Jei jūs neturite rasti savo funkcijos esančią nuorodą, galite susisiekti elektroniniu paštu. Mes jums patarti ir padėti, kaip įmanoma greičiau. 3,Pirkti didelį quanlity, prašome susisiekti su mumis wholeasle pigiai. Po apmokėjimo patvirtinimo, mes galime prekes pristatyti kaip galima greičiau.Ačiū ! Jei turite kokių klausimų, prašome rašyti mums. Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau, kaip įmanoma, per 24 valandas. Have a nice pirkinių!

Savybės Silikoninis Minkštas Mobiliojo Ryšio Atvejais
Modelis Nr 2 "Samsung "" Ultra S20
Suderinama Samsung Modelis Galaxy S20 Ultra
Medžiagos Tekstūra
Funkcija Antidetonaciniai
Didmeninė / Drop Laivyba Parama
Suderinama Modelis
Tipas Įrengtas Atveju
Modelis Nr 1 "samsung" s20
Modelis Nr 5Samsung S10 Lite
Naujas Aukštos Kokybės Shell Asmens Mobiliojo Telefono Korpusas
Suderinamos Prekės "SAMSUNG"
Dizainas Animacinių filmų
Spalva / Medžiaga Juoda Silikono Tpu
Modelis Nr 4Samsung S10 Plius
Modelis Nr 3 "Samsung" S10e

Panašūs produktai