Naujas 12 Dydžių Puslankiu "PASIDARYK pats" Knyga Deluxe Plunksninis Creatio Quilling Kūrimo Įrankį Rožinės Spalvos Lašas Laivybos

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, įrankis, priemonė, priemonė "pasidaryk pats", įrankiai quilling.

Aprašymas:

Medžiaga:plastikas

Spalva: Rožinė

12 Dydžių Puslankiu "PASIDARYK pats" Knyga Deluxe Plunksninis Creatio Quilling Kūrimo Įrankis

Primygtinai rekomenduojama . Profesionalūs "PASIDARYK pats" Knyga Deluxe Plunksninis Creatio Quilling artefaktas skirta.

Gali išriedėti butas pirmosios didelės apimties ir spaudimą sferinės formos, daryti popieriaus pusrutulyje, popieriaus dubenį, grybai ir kiti specialūs modeliavimas artefaktas.

Dydis:17 x 8.5 cm/6.69" x 3.35"

Naudojimo būdas:

1. Pasak reikia iškočiokite glaudžiai modeliuojama tūris uodegos su baltais klijais.

2. Apskritojo roll viršuje cilindro formos, rasti center vietoje, iš vidaus į išorę, švelniai paspaustas, tada jūs galite gauti jums reikalingą formą.

3. Naudoti balto plastiko, dažyti viduje, kad ji sausai po naudojimo.

Kiekis: 1 VNT Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 X Puslankiu "PASIDARYK pats" Knyga Deluxe Plunksninis Creatio Quilling Kūrimo Įrankis

Medžiaga Kita
Tipas Valdovas
Naudoti Kita
Prekės Pavadinimas SKC
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai