Gyvūnų Kamera Bičiuliai Objektyvas Aksesuaras Vaiko/Vaikas/Pet Fotografijos Megzti Liūtas "Octopus" Kibinimas Žaislas Objektyvas Kelia Foto Rekvizitai

€4.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Skrybėlės & Kepurės, Motina & Vaikams, Pigūs Skrybėlės & Kepurės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Skrybėlės & Kepurės.

100% brand new ir aukštos kokybės Savybes: Ar turite problemą, kad jūsų vaikai šypsena nuotraukose? Šis įdomus prop griebtuvai jų dėmesį į linksmas ir žaismingas būdas ir tai turi fotografuoti mažus vaikus! Vaikai tikrai myliu jį!! Taip pat puikiai veikia augintinio nuotrauka. Vienas dydis tinka visiems – driekiasi kad tilptų saugiai dėl labiausiai fotoaparato lęšius! Specifikacija: Medžiaga: Medvilnė,Vilna, Dydis:angos skersmuo: 5cm-6cm/1.97 in x 2.36 in,Lankstus (Vienas dydis tinka visiems – driekiasi kad tilptų saugiai dėl labiausiai fotoaparato lęšius! ) Spalvos :6 Spalvų,žr. paveikslėlį Kiekis: 1pc Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: x 1pc Gyvūnų Kamera Bičiuliai Objektyvas Priedų (be mažmeninės pakuotės)

Prekės Pavadinimas KLV
Kūdikio Amžius 0-3 mėnesių
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Modelio Numeris nuotrauka rekvizitai
Medžiaga Poliesteris
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Modelio Tipas Kietas
Juostos Tipas Įrengtas

Panašūs produktai