WINOMO Nerūdijančio Plieno Nosies Plaukų Žirklės Barzda, Antakių ir Veido Plaukelių Netikrų Blakstienų Žoliapjovės Žirklės su kraštais Peiliukai

€1.49

-43%

€2.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žirklės, Įrankiai, Pigūs Žirklės, Aukštos Kokybės Įrankiai, Žirklės.

Aprašymas

Su šia bauda nerūdijančio plieno žirklės, youll būti visiškai paruoštas visiems jūsų veido plaukų czesanie poreikius. Pagamintas iš nerūdijančio plieno, jame yra atsispirti rūdžių ir apjuodinti. Aštrūs peiliukai leidžia kiekvienas supjaustyti tiksliai be traukdami ar snagging. Pirštų žiedai yra pakankamai didelis, kad tilptų moterų ar vyrų pirštus. Tai Smarkiai lenkti ašmenys žirkliniai yra puikus kirpimas, barzdos, viršutinės lūpos, plaukai, ūsai, blakstienų, antakių formavimo, antakius, ūsus, pjovimo nagai ir hangnails.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Nerūdijantis Plienas.

- Dydis: 9.5x4.5x0.3cm / 3.7x1.8x0.1inch.

- Atsisveikinti su šiurkštus vaizdas, gauti pasitikėjimo lengvai!

- Lenktas aštrių patarimai, dizainas jums padėti slyvų puikus antakių, barzdos, ūsai, suteikti jums tiksliai valdyti ir lengva pjovimo veiksmų, tinka genėjimo informacijos plaukų.

- Žmogiškas rankena, kad būtų lengva naudoti, didelis pirštu skyles tinka labiausiai, dauguma vartotojų pirštu ir nurodyti tikslią ir patogi rankena.

- Laikyti save ieško tvarkingas su šia aukščiausios kokybės tikslumo žirklės.

1 x Nerūdijančio Plieno Nosies Plaukų Žirklės Barzda, Antakių ir Veido Plaukelių Netikrų Blakstienų Žoliapjovės Žirklės su kraštais Peiliukai

Prekės Pavadinimas WINOMO
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Bendrą Tipo Multi-purpose Žirklės
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Ašmenų medžiaga Nerūdijančio plieno
Sulankstomas No
Specialaus Tipo Kita
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Prašymas Kirpimo
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Standartas
Modelio Numeris žirklės

Panašūs produktai