Portretas 2PAC Tupac Ir Biggie Sienos Menas, Plakatų Ir grafikos Abstrakčiai Reperis iš 2PAC Drobės, Paveikslai, Menas, Nuotraukų, Namų Dekoro

€3.13

-42%

€5.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija.

Prašome Atkreipti Dėmesį

1.Tapyba yra ne handpainted, ji yra atspausdinta mašina.

2. Laikykite žemyn siuntimo išlaidas ir aviod rėmo sugadinta dėl laivybos, ne motina, ne viduje rėmo, ne už kadro, drobė tik.

3. Dėl įvairių apšvietimo efektai tarp kompiuterių monitoriams,mobiliųjų telefonų, spalva objektų bus šiek tiek kitoks nuo parodyti nuotraukas, į Mūsų parduotuvėje.

4.1 colis=2,54 cm

5. mes priimame nestandartinių dydžių ir nuotraukas, jei norite, pls susisiekti su mumis.

6. Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti, Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką . Dydis Šaltinis

Produkto Rodyti

Medžiaga 1.Puikios Tekstūros Drobės 2. Aplinkos Apsaugos Beskonis 3. Gerai Ir Sklandžiai Audinio Paviršiaus 4. Atsparus vandeniui

Pakavimo Duomenys 1.Mes naudojame profesionalias ir stiprus PVC VAMZDIS pakuotės saugai užtikrinti savo paketą transportu. 2.Atsparus vandeniui juosta apvyniotas aplink vamzdelį.

Apie laivybos: - Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą. - Pakuotės bus siunčiami su ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, nemokamai,prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. - Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti, Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką .

Apie paslaugų: Mes darome geriausias paslaugas, kad patenkintų pirkėjo,prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.Ačiū!

Rėmelio režimu Neįrėminti
cuadros quadro
Paramos Bazės Drobė
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Naudoti Namų Apdaila, Sienų Dekoras, Dekoro Juosta,
Modernių namų apdaila Nuotraukos
Medžiaga Drobė
Drobės Paveikslai Plakatai
Rėmas No
Originalus No
Tipas Drobė Spaudiniai
Tapyba Ant Sienos Sienos Menas
Forma Vieną
Technics Purškiamojo Dažymo
Modelio Numeris PF72
Drop laivyba Taip
Stilius abstraktus
Formos Vertikalus Stačiakampis
Reperis Meno Gatvės menas
Nestandartinių dydžių ir Nuotraukas Taip

Panašūs produktai