NATUHANA 2D 3D 4D 5D 6D Trumpas Kamieninių Klaidingų Blakstienas Premade rusijos Tūris Gerbėjai Dirbtiniais Mink Premade Blakstienų priauginimo Makiažas Cilios

€3.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Netikrų Blakstienų.

Kai jums užsisakyti iš mūsų, Mes atsiųsime jums DOVANOS . A: dovanos visiems užsakymus. B: Jūs gausite 1 dėžutė blakstienų laisvai, jei jis yra daugiau nei USD 19.00 val. už užsakymą. C: Jūs gausite 2 langelyje blakstienų laisvai, jei ji yra per 49.00 USD už užsakymą. D: gausite 3 langelyje blakstienų laisvai, jei jis yra daugiau nei USD 69.00 už užsakymą. NATUHANA 2D 3D 4D 5D 6D Trumpas Kamieninių Klaidingų Blakstienas Premade rusijos Tūris Gerbėjai Dirbtiniais Mink Premade Blakstienų priauginimo Makiažas Cilios Curl: C, Storis : 0,07 mm Ilgis: 8mm/9mm/10mm/11mm/12mm/ 13mm / kaip 14mm renkantis NATUHANA 2d/3d/4d/5d/6d Rootless Platus Gerbėjai yra labiau atviri, lyginant su įprastais gerbėjų ir todėl mūsų plačiame gerbėjai galės sukurti minkštą ir plunksninis bendrą išvaizdą. Mūsų plačiame gerbėjai turi labai nedidelę rootless plonas apačios, ventiliatorius šilumos surištos, todėl nėra jokių klijų. Todėl jie sujungti su natūralių blakstienų, labai gerai ir blakstienų sujungimo taškai yra vientisas ir atrodo labai natūraliai į akis.

Paslauga OEM,ODM, Privačios Etiketės,Custom ackaging
Netikrų Blakstienų Medžiaga Sintetinių Plaukų
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Premade Ventiliatorius Apimties Blakstienas
Reitingas Aukščiausios kokybės, minkšti ir natūraliai atrodančius
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo
Mūsų Paslaugos 100% po pardavimo paslaugos, kai skundžiasi, įvyko
Kiekis 1 atvejis
Blakstienas Patirtis Daugiau nei 15 metų
Gamybos Procesas Rankų Darbo
Netikrų Blakstienų Grupė Kita
dydis Volume Fan Eyelash Extension
False Eyelashe Ilgis 0.5-1cm
Modelio Numeris Tomas Ventiliatorius Blakstienų Pratęsimo
False Eyelashe Tipas Individualus Blakstienų
Elemento Tipas Blakstienos Pratęsimo
Prekės Pavadinimas NATUHANA
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai

Panašūs produktai