Automobilių ATV Sunkvežimis, Motociklas, Kateris, USB Adapteris Bazę, Automobilių Reikmenys Vandeniui Palapinė USB Voltmeter Cigarečių Degiklio Palapinės 1/2/3 Skyles

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Kabeliai, Adapteriai & Lizdai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Kabeliai, Adapteriai & Lizdai.

Savybės: naujas Prekės ženklas ir aukštos kokybės! Jis yra profesionalus ir praktinių cigarečių degiklio maitinimo kištuko lizdas, kuris yra lengvai įrengti bet automobilis, motociklas, ATV, valtis, jojimo šienapjovės, traktorių ir kt. Jūs galite lengvai prijungti savo automobilio įkroviklio adapterį į moterų elektros lizdas, krovimo Automobilių GPS, Automobilių MP3 grotuvas, mobilusis telefonas, automobilių dulkių siurblys, automobilių padangų infliacija galios ir kt. Vandeniui padengti ir lengva naudoti, ji yra tikrai puiki automobilio cigarečių degiklio maitinimo lizdas pasirinkimas. Specifikacijos: Spalva: Juoda Medžiaga: ABS Paketą įeina: 1 X Automobilinis Įkroviklis Palapinė Bazės

1. Mes priimame Alipay.Ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas prieš mokėjimą.

3. Mokėjimo nėra jokių mokesčių.

4. Jūsų pinigai yra saugūs, Basilico-pica.lt sąskaitą, prieš pradėdami patvirtinsim.Prašome pateikti patvirtinimą apie Basilico-pica.lt svetainėje ir išleisti pinigus po gauto produkto.

1. Pirkėjas yra soley, ATSAKINGA už muitinės formalumų prekėms.

2. Prekės bus vežamos iš ASAP po jūsų mokėjimas buvo pašalinta.(Išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas)

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.( Parašykite savo vardą, pavardę ir namo numeris į jūsų laivybos adresas )

4. Kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.

5. , Jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1. Jei produktas yra blogos kokybės, 100% pinigų grąžinimo arba keitimo .Jei jūs negalite gauti produktas,100% pinigų grąžinimo arba vėl.

2. Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš mūsų parduotuvės,jūs galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš grąžinimas prekių Grąžinimo laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.)

Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs neturite atidaryti ginčą prieš kreipdamiesi į mus,nėra jokių problemų, kurių negalima išspręsti.

1. Mes 100% duoti teigiamų atsiliepimų, kad kiekvienas būtų iš jūsų.

2. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų,prašome palikti teigiamą atsiliepimą į jav ( 5 žvaigždžių bus geriau ).

3. Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti,prašome neskubėkite palikti neigiamą atsiliepimą, mes stengiamės, kad esate patenkintas !Iš anksto dėkoju.

Tipas 04 USB Adapteris Palapinė
Modelio Pavadinimas 1/2/3 Skylių Automobilio Adapteris
Tipas 02 Cigarečių Degiklio Lizdas
Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Specialios Funkcijos telšių
Medžiagos Tipas ABS Plastiko
Tipas 03 Automobilio Cigarečių Degiklio Lizdo
Prekės Pavadinimas Accnic
Elemento Dydis 15 x 7.5 x 5 cm
Tipas 01 Automobilių Reikmenys
Įtampa 12V
Sąsaja USB Adapteris
Tipas USB Adapteris Bazės
Galia Universalus
Prekės Svoris 0.1kg

Panašūs produktai