Sportas Kojos blauzdos Suspaudimo Įvorė, Krepšinio, Futbolo Blauzdos palaiko Veikia Blauzdos Apsaugas Kojų Šildytuvus Dviračių UV Apsauga 1 VNT

€3.62

-29%

€5.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

1PCS Elastinga Sporto Kojų Movos Blauzdos Sargybos Vyrai Moterų Dviračių Kojų Šildytuvus Veikia Futbolo, Krepšinio Sporto Blauzdos Paramos KONKRETAUS PRODUKTO PARAMETRŲ, Prekės HANDISE Modelis HT004 Medžiaga Poliesteris,Spandex,Lycra, Lyčių, Vyrų/Moterų Spalva Juoda; Balta; Juoda; Raudona;Fluorescencinė žalia;Oranžinė;Rožė raudona Dydis

Pakuotę įeina 1 x kelio parama (1pcs,ne 1pair)

Pastaba: Dear friend,kaina yra 1 vnt,tik vieno kelio,jei jūs norite nusipirkti 1 porą,jūs galite užsakyti 2 vnt,mes turime nuolaida 2 vnt,ačiū,gražus pirkinių!

Savybės: Šis kelio parama yra pagamintas iš aukštos elastinga oda-frendly audiniai,minkštas, orui ir patogūs Jis tinka įvairių sporto šakų, tokių kaip krepšinis,futbolas,dviračių sportas, golfas ir t.t. Nešioti, jūs galite mėgautis saugumo jausmą.

dydis M,L,XL
Lytis Vyrų, Moterų, Moterų, Vyrų, Berniukų, Mergaičių
Prekės Pavadinimas HANDISE
Stilius kelio parama
Kokybė Puiki A+++
Kostiumas sportui Krepšinis,futbolas,sporto salė,tenisas,tinklinis,dviratis, bėgimas
Medžiaga Lycra
Modelio Numeris kojų suspaudimo įvorė
Funkcija Kvėpuojantis ir patogiai
Elemento Ilgio 26-30cm
Audinio Tipas Megzti
Kilmės vieta Pagaminta Kinijoje

Panašūs produktai