8mm Natūralaus Akmens Karoliukai,Ametistas,Granatas,Lapis, JapaMala Karoliukai, 108 Mala Karoliai,Meditacija, Mantros Karoliukai, Dvasinis Papuošalai

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Juvelyrikos Rinkiniai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Rinkiniai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Juvelyrikos Rinkiniai.

2140886578463979 JapaMala JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV dolerių 7.49 /vnt JAV $ 4.49 /vnt JAV $ 5.99 /vnt JAV $ 4.99 /vnt JAV $ 7.99 /vnt JAV $ 7.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV dolerių 7.49 /vnt JAV dolerių 7.49 /vnt JAV dolerių 7.49 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV dolerių 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 7.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 6.99 /vnt JAV $ 7.99 /vnt JAV $ 7.99 /vnt JAV $ 7.99 /vnt.

Descripción

100% 8mm Natūralaus Akmens Karoliukai, Gėlių Ametistas Ir Granatas, JaPa Mala Karoliukai, 108 Mala Karoliai, Meditacija, Mantros Karoliukai, Dvasinis Papuošalai.

tai gražus gabalas dėvėti atskirai. Meilė visada su jumis.

---------------------------------------------------------------------------- Crazy Lapis Gerina atmintį ir intelektinės sugebėjimus. efektyvi komunikacija ir harmoningus santykius. Atskleidžia savo vidinį mintis, padeda pamatyti savo talentus ir dovanas. Pagerina jūsų gebėjimą išreikšti save. Ametistas Ir Briaunuotas Ametistas priedai veltiniams, vilna Gerina intelektinės minties. Padeda blaivybės ir aiškiau mąstyti apie tai, kaip geriausiai elgtis sudėtingose situacijose. Padeda subalansuoti emocijas, ir prisijungti prie savo karūną chakra. Granatas labai apsauginis akmuo. padeda įsisavinti ir ištirpinama neigiamos energijos, taip pat padėti jums likti pagrįstas ir teigiamas. Puikiai su detoksikuojanti neigiamas emocijas ir suderinti protą, kūną ir dvasią. Padidinti savo asmeninio magnetizmo.

----------------------------------------------------------------------------

☆DYDIS:

Apyrankė iš Viso Ilgų :18,5 cm

Karoliai iš Viso Ilgas : 85cm

-Įsitikinkite, kad priemonė savo riešą su audiniu, matavimo juosta ir tiksliai pasirinkti riešo dydį, prieš perkant.

-Jei jums reikia kito dydžio, prašome palikti masažas man. Aš padariau tai už jus.

----------------------------------------------------------------------------

☆ palikti pranešimą :

Jei norėtumėte, kad kai kurie karoliukai, pateikti kaip žymeklio karoliukai siųsti man atkreipkite dėmesį, kaip tiksliai ten, kur norite juos pateikti.

Jei norite, kad kiti Mala karoliai, kad aš neturiu parduotuvėje, galite palikti man žinutę apie karoliukai ir dizaino, aš esu laimingas, siekiant padėti jums.

----------------------------------------------------------------------------

☆PASTABOS: Visi fiziniai brangakmenių karoliukai turi savo unikalius ženklus ir spalvų, todėl Mala gaunate bus originalus Tikrąją Prigimtį Juvelyrikos dizaino. Kaip ir su bet fine jewelry, rūpintis ir pašalinti savo gabalus prieš dušu, maudymosi, plaukimo, naudotis ar kitaip naudoti nei šviesos veiklą, siekiant išsaugoti gyvybę savo papuošalų. Vengti patekimo tarp papuošalus ir plaukų lakas, kvepalai ir bet kokio tipo kūno losjonas arba rankų kremu. Laikyti sausoje vietoje. Pakabinti Mala su kutas būti nukreipta žemyn, kai nenaudojate, vengti lenkimo.

----------------------------------------------------------------------------

Labai jums ačiū už sustojimo Saulėgrąžų Parduotuvė❤

Religinių Tipas Budizmas
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Stilius Religinės
Suderinamumas Kita
Lytis Unisex
Medžiaga Mūrinis
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas Vėrinys/Apyrankė
Modelio Numeris JapaMala-112 Nr.
Formos\modelis Kita
Metalų Tipas Mūrinis
Papuošalų Rinkiniai Tipas Vėrinys/Apyrankė
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas LANSEIS

Panašūs produktai