Belaidžio Stereo FM Radijo Imtuvo Modulis, PCB FM "PASIDARYK pats" Elektroniniai Rinkiniai 76MHz-108MHz DC 1.8 V-3,6 V

€1.02

-4%

€1.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų.

Belaidžio Stereo FM Radijo Imtuvo Modulis, PCB FM "PASIDARYK pats" Elektroniniai Rinkiniai 76MHz-108MHz DC 1.8 V-3,6 V Rinkinio Tikslas: 1, Suite įvairių elektroninių komponentų: daugumos elektroninių komponentų, rezistoriai, kondensatoriai, ritės, diodai, integriniai grandynai, ausinių, mygtukus ir kt., daugelis rūšių pagrindinių komponentų.

2, mokymosi elektronika.

3, praktinių gebėjimų.

4, yra ypač tinkamos naudoti epoksidinės PCB suvirinimo mokiniams naudotis, o ne įprastiniam naudojimui popierinius lentos!

Dažnių diapazonas: FM 76-108MHz

Privalumai: Elektroninis entuziastai arba elektroninės gamybos elektroninių studentų klasių, visų pirma optimizuoti išdėstymo elementai pagal pradedantiesiems, šis paketas lengva gaminti ir diegti didelės sėkmės rodiklis! Kaip jis buvo naudojamas daugelyje mokyklų, todėl mes žinome savo veiklos rezultatus. Šis rinkinys yra ne tik suvirinimo asamblėjoje, taip pat koreguoti savo rankas ir apvynioti ritė, smagiau, tai yra geriau nei kiti, tiesiog surinkimo rinkinys. Pagrindinis privalumas naudojant laisvų rankų įrangą, taip pat atsižvelgiama į mokinio klasėje triukšmo!

Savybės ir naudojimas: FM radijo programa buvo turtinga, gera garso kokybė ir kt.Visos pradėti savo FM radijo stotis. Rinkinys FM scan radio kišeniniai kompiuteriai naudojami specialūs blokai, 16-pin, dual butas paketas, darbo įtampa 1.8-3.6 V, grandinės yra FM radijo imtuvas nuo antenos dažnio diskriminatorių išėjimo audio signalai visas savybes, ji taip pat turi paieška paieška grandinės signalo aptikimo grandinė, garso išjungimo grandinių ir suspaudimo dažnio poslinkis dažnis-užfiksuota linijos FLL grandinės. JEI dažnio grandinės yra skirta 70KHZ, periferinių grandinių be tarpinio dažnio transformatorius, kuriame dažnį parenkama pagal vidinė RC grandinė, JEI filtras užbaigti. Orlaivių, tokių kaip skaitmeninis radijo imtuvas, kuris naudoja elektros paieška mygtukai (KREIPTIS +", " SEEK -) be garso valdymo mygtukai (VOL +, VOL-) ir įjungimo mygtukas (PW). Po grandinė yra įjungtas, paspauskite įjungimo mygtuką, grandinės pradeda dirbti, paspauskite "IEŠKOTI + paieška aukšto dažnio arba low-end paspauskite" IEŠKOTI radijo dažnių paieška, automatiškai ieškoti radijo signalus, paieška automatiškai sustoja, tada spustelėkite Paieškos mygtuką, jei grandinės ir toliau ieškoti radijo stočių. Dažnio diapazonas yra 76-108MHZ. Abu gaunate Universalią FM FM stotis galima gauti mokyklos miestelio radijo stotis.

Prekės Pavadinimas PAPRASTAS ROBOTAS
Maitinimo Įtampa 1
Sąlyga Naujas
Prašymas Kompiuteris
Išsklaidymo Galia 1
Tipas Įtampos Reguliatorius
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai