TAFREE Didmeninės mažmeninės prekybos derliaus vyrams klavišą grandinės žiedas papuošalai klasikinės matematinės Pion Pi simbolį keychain matematikos mokytoja dovanos KC134

€0.67

-44%

€1.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, simbolis keychain, vyrai key chain, pagrindiniai grandinės žiedas.

TAFREE Didmeninės mažmeninės prekybos derliaus vyrams klavišą grandinės žiedas papuošalai klasikinės matematinės Pion Pi simbolį keychain matematikos mokytoja dovanos KC134 produkto nuotrauka:

Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies. Turime 1-7 darbo dienas parengti savo užsakymus pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną, būkite kantrūs! Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu. Tai gali užtrukti maždaug nuo 10 iki 60 darbo dienas iki pristatymo.

>>>Kad >=$ 120USD ,

Nemokamas pristatymas iki SF,DHL , "FedEx", UPS,TNT,Rinkliavos - SF-express

Apie 5-7 dienas www.sf-express.com(Tai yra pigiau nei kiti express".Jei jums reikia,susisiekite su mumis.Mes reguliuoti kainą). PASTABA: Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas! Visi elementai turėtų būti vežamos į Basilico-pica.lt patikrinti adresą.

(Nemokamas pristatymas):

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus. Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Modelio Numeris KC134
Formos\modelis ROUND
Pavadinimas Matematikos Pion simbolis Keychain
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Prekės Pavadinimas TAFREE
Suderinamumas Viskas Suderinama
Svoris About 30 g
Medžiaga Stiklas
Metalo spalvos Antikvariniai Bronzos Padengtą
Stiklo cabochon dydis 25 mm
Bauda ar Mados Mados
Pultelio Stilius Paveiksl Stiklo Cabochon Dome "Keychain"
Lytis Unisex
Pakabukas Dydis Apie 30 mm Dia.
Žiedas Medžiaga geležies
Metalų Tipas cinko Lydinys
Apskritimo dydis 28 mm Iš Dia.
Stilius Klasikinis

Panašūs produktai