6Pcs Mažų Tablečių Tabletę Vaisto Laikymo Dėžutė Buteliukas Konteinerių Keychain Vandeniui Aliuminio Tablečių Dėžutė 6 Spalvų

€1.22

-30%

€1.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: , Grožis Ir Sveikata, , Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, .

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Niekada neleiskite sau ar savo mylimą vieną rasti patys, be jų vaistus, kai jiems jų reikia. Šis mažas, mielas ir stilingas tabletes turėtojas gali padėti jums išspręsti šią problemą, Jūs galite pasinaudoti šia mažai tabletes turėtojas, kur jums eiti ir ką daryti Ji gali būti nukirpti lengvai raktų pakabukai, rankinės, golfo krepšiai, diržo kilpos arba naudojamas kaip užtrauktuką traukite už jūsų palto ar striukės Ši Vandeniui turėtojas taip pat daro puiki vieta jūsų vaikams, siekiant atlikti jo ID ir medikamentų informacija, Jie bus ne misplace informacija tada, kai jos reikia grįžti namo saugiai Ši piliulė lauke veikia labai gerai, vandens parkai, žvejybos reisus, dviračiu ir kempingas, Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio Gaminių paviršiaus anodinio oksidavimo, vandeniui dėvėti, atsparus ir oro stora Padengti gali susukti, sandarinimo ir hermetizavimo, viduje labai gera, gali pack pagalbos tabletes, Dažniausiai naudojami planšetiniuose kompiuteriuose, panaudota arba pakabinti, patogus naudoti Tabletes formos, mielas ir stilingas. Ateina su keychain, galite pridėti savo maišą arba diržo Puikiai parduotuvėje tabletes arba mažų elementų Specifikacijos: Spalva: Juoda+Raudona+Aukso+Juoda+Mėlyna+Žalia Skersmuo: 1.6 cm/0.6" Ilgis: 5cm/2" Kiekis:6 Vnt./1 Set Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū! 1 colis = 2,54 cm komplektą sudaro: 1 Set x Aliuminio Tablečių Dėžutė su Keychain(be mažmeninės pakuotės)

Pirkėjų Dėmesį: Mes išsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Apskritai,per 1-3 dienas. Mes atsiųsime produkto atsitiktinai jei mes turime paminėti punktas nuorodą.Tada mes negalime garantuoti, spalvos ar modelio.Tikiuosi jūsų supratimo. Jei esate pardavėju,jūs norėtumėte pirkti daug vienetų, mūsų straipsnis, prašome palikti mums žinutę, mes jums didmeninės kainos. Radę stebėjimo informaciją matyti, kad "pristatymas atšauktas" "pikapas nesėkmės" apie jūsų užsakymą, prašome nesijaudinkite, logistikos informacija gali būti klaidinga, bus atnaujintas kaip įmanoma greičiau.Ir jūs galite susisiekti su mumis užduoti teisingų sekimo numerį, vietoj atidaryti ginčų, ačiū už jūsų supratimą. Mes palikti teigiamą atsiliepimą visi jūs, kai kad baigė, ir palikite mus teigiamų atsiliepimų, taip pat, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes padarysime viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Elemento Tipas
Kiekis 6 Vnt./1 Set
Ilgis 5cm/2"
Spalva Juoda+Raudona+Aukso+Juoda+Mėlyna+Žalia
Prekės Pavadinimas YAS
Medžiaga Aliuminio
Skersmuo 1.6 cm/0.6"
Modelio Numeris 1A20708

Panašūs produktai