2vnt Minkšto Silikono Drėkinamasis Gelis Kojinės Pėdų Priežiūros Raštas Atleisti Sausas, Krekingo odos Šveitimas Aukštakulniai Bateliai, Vidpadis Pedikiūro C1752

€3.84

-48%

€7.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Ar turite problemų su savo Sausa arba Krekingo pėdų?

Nesijaudinkite, mes galime jums padėti!

Sumifun komanda specializuojasi studijuoja žmonių rankų ir pėdų problemų.

Mes sutelkti dėmesį į savo sveikatą ir padaryti savo gyvenimą geresnį ir yra mūsų misija!

Visi mūsų produktai yra pagaminti iš grynos natūralios medžiagos, visi jie atitinka visus standartus, taip pat saugos mūsų žaliavos.

Kokios Priežastys Jums Patinka!

1.Minkština & Super Patogus!

2.Galima Skalbti & Kvėpuojantis!

3.Tampri & Anti-deformuoti!

4.Drėkina Grubus & Dry Kulno

5.Vienas Dydis Tinka Labiausiai Kojų

Produkto Savybės :

1.Drėkina Jūsų Kojų Visą Dieną - Ar turite sausas, negyvas odos ir krekingo kulno bėdų? Mūsų Drėkina Silikoninė kojines, galima išvengti skausmo, nuo vaikščiojimo ar bėgimo. Jis gali būti naudojamas apsaugoti ir drėkina jūsų kojų visą dieną, ir tai visiškai patogiai. Apskritai, tai yra padaryta už jus.

2. Soft Gel Medžiaga - Mūsų drėkina kojinės yra pagamintos iš aukštos kokybės minkštas ir patvarus silikoninis gelis, kuris yra netoksiškas ir unscented, ir mūsų gelio kojinės yra labai tampri ir anti-deformuoti.

3. Kvėpuojantis & Skalbti Dizaino - Sukurta su kvėpuojantis skylę, odos draugiškas ir ne suprakaitavęs, lengva rūpintis kojų padais. Nesijaudinkite apie sezono pakeisti, oro skylučių gali suteikti pakankamai oro, jūsų kojų kvėpuoti.

4. Laikyti Kojas Sveikas - Minkštos gelio medžiagos gali apsaugoti pėdą nuo pūslių ir kaliaus, nukristi, neįprastas kvapas, trinčiai ir smūgiams. Laikyti kojas sveikas ir gražus visą laiką.

5. Vienas Dydis Tinka Labiausiai - Patogus ir prigludę jums nešioti, jūs galite dėvėti juos, sportas batai, butuose arba " office batai. Puikus baleto, bėgikai, žygiai, ir kitų veiklos lauke. (Batai gali sukelti trintį ir kojų, reikia pagalvėle.)

Pakuotėje : 2vnt kojinės

Prekės Pavadinimas Sumifun
Medžiaga Silikono
Tipas Ortopedijos Reikmenys
Modelio Numeris C1752
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
dydis 2pcs

Panašūs produktai