Flamingo Mozaikos Lipdukas Meno Rinkiniai Vaikams 5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapyba Vaikams Visiškai Gręžimo Diamond Tapybos Rinkinių Skaičius

€2.88

-30%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diamond Tapybos Kryželiu, Namai Ir Sodas, Pigūs Diamond Tapybos Kryželiu, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Diamond Tapybos Kryželiu.

Flamingo Mozaikos Lipdukas Meno Rinkiniai Vaikams 5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapyba Vaikams Visiškai Gręžimo Diamond Tapybos Rinkinių Skaičius

PREKĖS APRAŠYMAS

Įdomus Patalpų Amatų Rinkinys - baigti "PASIDARYK pats" diamond tapyba, vaikai gaus pasiekimo jausmą. Ir tai patalpų "PASIDARYK pats" meno amatų, taip pat padėti gerinti vaikų koncentracijos, atminties, ir kantrybės, bulid jų pasitikėjimą savimi, skatinti vaikų "hands-on" galimybes. Techniniai duomenys: Vieno dydis: apie 6*5CM/2.37*1.97" Medžiaga: lipdukai + derva diamond,netoksiškas ir Deimantų Tipas: Apvalus Deimantas Gerbiamieji ,atkreipkite dėmesį ! Mozaikos lipdukas meno rinkiniai mes, parduodami pusiau gatavo produkto.Jums reikia padaryti tai patys, visi priedai yra baigtas. PAKETAS APIMA: 1 Set X "PASIDARYK pats", Vaikų Apvalus Deimantas Lipdukai 1 Komplektas x Diamond Piešimo Įrankį(Purvo, Rašiklis, Greitis iki plokštė, Magic cube diamond) Pastabos: 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Kodėl vaikai turėtų pabandyti diamond tapyba?

Diamond tapyba yra įdomus užpildytame hobis, kuris gali atnešti iš niekieno meno pusėje. Jis gali padidinti pasitikėjimą savimi, pagerinti savivertę, sustiprinti dėmesį, moko kantrybės ir nuoseklumo vaikams. Jei jūs suteikiate jūsų mažyliai poveikio šio gražaus meno, jie ketina patinka žaisti su sparky rhinestones ir baigti kurti gražūs paveikslai, kad kiekvienas didžiuotis. Be to, deimantų tapyba yra daug geriau, nei dalykėlių ir vaizdo žaidimų, nes tai padeda skatinti jų psichikos augimą ir suteikia jiems meninio poveikio.

Instrukcijos Laikytis, O Gauti Jūsų Vaikas Dažai Su Deimantų

1.Daugiausia nusipirkti dalinis gręžimo rinkiniai vaikams. Laiko rinkiniai gali būti varginantis vaikams. 2.Neleiskite, kad jūsų vaikas galėtų sėdėti daugiau nei valandą diamond tapyba. Tai gali sukelti jiems kaklo ar nugaros skausmas. 3.Organizuoti stalo ir kėdės savo vaikams, kur jie gali sėdėti patogiai. 4.Žiūrėti per mažai vaikų, kad jie ne nuryti deimantai. 5.Suteikti jiems led šviesos padas geriau vizija. Nenorite įdėti papildomų pabrėžti savo akis.

Ačiū už prekybos su jav.

Forma Atskiras
Spalvų skaičius 1-30
Medžiaga Derva
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Prekės Pavadinimas LXGCLX
Įklijavimo Srityje Pilnas
Rėmas No
Naudoti amžius meno rinkiniai vaikams 6-9
Drobė Pakavimo Metodas Sulankstyti
Naudoti Paveikslai
Stilius Visą Diamond Gręžimo Tapybos Rinkinių Skaičius
Modelio Tipas Animacinių filmų
Rombo Formos ROUND
Išorinės Pakuotės oppbag
produkto pavadinimas Mozaikos Lipdukas Meno Rinkiniai Vaikams
Rinkinys Tipas Taip

Panašūs produktai