Pritaikyti Kreida Pieštuku Audinio Žymeklis, Siuvimo Priemonės "PASIDARYK pats" Amatų Siuvimo Žymeklis, Siuvimo Reikmenys, Audinių Žymeklis Parkeris Namų essentials"

€1.39

-43%

€2.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

Funkcijos: 1. Aukštos kokybės tikslieji įrankiai. 2. Saugus dizainas, patogus naudoti. 3. Tinka pjovimo medžiaga, medvilnės, odos, popieriaus ir kitas minkštas medžiagas. 4. Labai tinka pjaustymo popieriaus, audinio, odos ir plastiko. aprašymas: Medžiaga: metalo peilis + plastikinė rankena Dydis: 14.3*4.1*1.2 cm/5.6*1.6*0.5 colių Spalva: kaip pavaizduota Priminimas: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai spalva-sukalibruotas, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrai, nuotraukų žr., ir straipsnių save, gali turėti tam tikrų nukrypimų, prašome suprasti. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui. Pakuotė: 1PC vertus varantys apvalus pjovimo peilio/5pc 28mm roller blade

Unikalus Dizainas Siuvėjo Įrankiais
Kilmės KN(Kilmės)
dydis pen barrel length 13.2cm, pen barrel width 1.1cm
Tipas Didmeninės No
Medžiaga Kraft popieriaus langelį + plastikas
Pritaikyti Kreida Pieštukas "PASIDARYK pats" drabužių siuvimo reikmenys
Rinkinys Tipas Taip
Tipas Siuvėjo Kreida
Svoris one pen 7.5g, 20 refills 38g, two pen barrels + 20 refills 59g
Naudoti Mezgimo

Panašūs produktai