Afrikos Meno Moteris Tapybos Spausdina ant Drobės Grožio Mergina, Skandinavijos Plakatai Sienos Meno Nuotrauką Kambarį Arklių Dekoras

€1.83

-52%

€3.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija.

Medžiaga: Drobė Stilius: Mados Laikmena: Vandeniui Atsparus Rašalas Namų Dekoras: Gyvenamasis Kambarys, Vestuvių Dekoravimas, Miegamojo, Vonios, Biuro, Viešbučių, Valgomasis Drop laivyba ir Didmeninės prekybos: Parama Naudojimas: Unikali Dovana Šeimai ,Draugams, Tėvams Kažkas svarbu, kad mūsų klientai: 1. 3cm papildomų baltos sienos yra už kadro, kiekvienas skydas.Dydis matavimo ranka,gali būti 1-2 cm paklaida. 2.Laikykite žemyn, laivybos išlaidų ir išvengti rėmo sugadinta dėl laivybos,ne motina, ne viduje rėmo, ne už kadro ,tik drobė valcavimo. 3.Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 4.Tai puikios kokybės drobė spausdinti yra be vidaus ir išorės rėmas išlaikyti žemyn, laivybos išlaidų, tačiau šis dydis yra įprastų nuotraukų rėmo dydis ir jūs galite gauti pasirengusi rėmas lengvai. 5.Tapyba yra ne rankų darbo, tai yra spausdinami mašinos. 6. Jeigu jums reikia nestandartinių dydžių, prašome susisiekti su mumis.

Dalykai Paveikslas, Tapyba
Formos Vertikalus Stačiakampis
Rėmas No
Produkto useage Patalpos,Praėjimų,Svetainė,Miegamieji,Biurai
Vidutinis Aukštos Kokybės Rašalas
Technics Purškiamojo Dažymo
Tipas Drobė Spaudiniai
Modelio Numeris HZ70
Forma Vieną
Drop laivyba Parama
Originalus No
Prekės Pavadinimas Si Di Ke
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Modernus
Spausdinimo Ant Drobės Tapybos už Miegamojo Sienos
Paramos Bazės Drobė
Medžiaga Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Sienos Menas Namų Projektavimas Paveikslų Biuro Sienos
Neįrėminti Drobės spausdintos tik( be rėmo)

Panašūs produktai