1g/Box Chameleonas Veidrodis Nagų Blizgučiai Milteliai Aurora Poveikis Nail Art "Chrome" Pigmentas "PASIDARYK pats" Dulkių, UV lenkijos Lazerio Manikiūro Papuošalai

€1.01

-29%

€1.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai.

1g/Box Chameleonas Veidrodis Nagų Blizgučiai Milteliai Aurora Poveikis Nail Art "Chrome" Pigmentas "PASIDARYK pats" Dulkių, UV lenkijos Lazerio Manikiūro Papuošalai

Specifikacija: 100% naujas mažmeninės prekybos Svoris: 1 g/box Medžiagos: Milteliai Spalva: 17 Spalvų Optionals Pakuotės Turinys: 1? Chameleonas Nagų Milteliai, Kaip naudoti: 1. Nuvalykite paviršių iš jūsų nagai 2. Taikyti base coat 3. Naudoti eyeshadow lazdas pasirinkti milteliai, ir taikyti jį į savo nagus 4. Kartokite žingsnį, kol jūs esate patenkintas poveikį. 5.Antspaudas jį su UV TOP COAT.

Kaip pirkti

Jei norite pirkti vieną elementą, pasirinkite kiekį ir spauskite"Pirkti Dabar". Jei norite įsigyti daugiau nei vieną elementus, prašome, naudojant šį krepšelį ,ji gali padėti jums pirkti patogiau:

Mokėjimo

Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Basilico-pica.lt ateityje. Galite pasirinkti vieną metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

Greitas Pristatymas

Mažmeninės prekybos objektai (Didmeninė / OEM elementus, pristatymo laikas, bus kitoks:

Pakavimas

Grąžinimo Politika

(1) Jeigu prekės kokybės problema, pls donot nerimauti, galite atsiųsti mums ips patvirtinti tai, tada mes išsiųsti jūsų sklypo ar grįžti atgal jūsų mokėjimą.

(2) Jei prekė viskas yra gerai, ir dėl jūsų asmeninio nepatinka ar kitų nepagrįstų priežasčių, mes priimtina grąžinti,bet, prašome prašome atkreipti dėmesį, laivybos krovinių, bus mokama iš jūsų pusės. Ačiū už supratimą

Atsiliepimai

Jei norite, kad didelis kiekis arba reikia OEM ar kitų suklaidinti, pls, prašome susisiekti su mumis TraderManager arba El./MSN/Skype, mums bus malonu servie su jumis per 24 valandos !

Spalvos 17 Spalvos, Kaip Paveikslėlyje
Prekės Pavadinimas Misscheering
Nagų Dailė Nagų Milteliai Dulkių
Naudojimas nagų dailės milteliai
Funkcija Veidrodis Nagų Glitters
Medžiaga Milteliai
Nagų Įrankis Chameleonas Nagų Pigmentas
NET WT 1g
Kiekis 1 Langelis
Modelio Numeris Chameleonas Milteliai
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai

Panašūs produktai