1bag/daug 500pcs 10 dydis Plokščios Formos ABS Klaidingą, Netikrą Nagai Visiškai Padengti Karstą Vinis Ilgai Natūralių Skaidraus Ballerinas Nagų Patarimai

€2.18

-4%

€2.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: False Nagai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs False Nagai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, nagų patarimai, 500pcs false nagai, false nagai visiškai.

Techniniai duomenys:

500PCS Klaidingą, Netikrą Nagai Patarimai

dydis:10 dydis,50 patarimai kiekvieną dydis

Spalva:Skaidri,Gamtos,

Medžiaga:ABS

profesinės salonas kokybės

Savybės: Aukštos Kokybės Medžiaga - Ballerina Nagų Patarimai yra pagaminta, su aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra storas ir tvirtas pakankamai trunka apie 2-3 savaites. Kas daugiau, ABS natūra, žalia aplinkai draugiškų medžiagų, neturi kvapo ir jokių toksinių į savo kūną ar savo nagus, suteikti jums saugiai ir patogiai nagų daro patirtis. Pilnas draudimas Karstą Dizaino - Tai Karsto Vinys yra suprojektuoti su Natūralių spalvų ir Pilnas draudimas. Paprasta byla, dažų, ir taikyti. Vieną kartą dažytos, su teise klijai ar puošia spalvingi papuošalai, jie atrodo labai natūralus ir gražus, turintis spalva be skiriamojo arba sluoksniais, todėl jūsų patarimai stebuklinga ir stilingas. Įvairus Dydį - Dėl 500pcs netikrą nagai siūlo 10 skirtingų dydžių, su 50 nagai kiekvienos dydžio, kad tilptų dauguma pirštus, kuri yra atskirai numeruojamos nuo 0 iki 9, todėl jie lengvai sekti, ir patogu pasirinkti tinkamo dydžio, kad tilptų jūsų kiekvieną piršto. Puikus Ilgis - netikri Nagai yra patvarus, su puikios ilgio. Jūs turite galimybę nešioti ilgas arba trumpas klipas juos, paprasta apdaila ir failų juos į bet kokio ilgio ir formos norite. Praktinis pritaikymas - pilnas draudimas dirbtiniai nagai ateina su praktiniu taikymu. Jie yra puikus ir profesionalus nagų specialistas ar nagų dailės mokinys, tinka nagų salonai ir "PASIDARYK pats" nagų dailė namuose, nuostabi dovana jūsų žmona, draugė, mama ar sesuo ir puikiai dalyvauti šalies ,pažintys, vestuvių ir t.t.

dydis 10 sizes
Medžiaga ABS
Modelio Numeris 500pcs-AN71. AN72
Prašymas Pirštas
Spalva Aišku.natūralus
Kiekis 1bags/daug
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Nagų Plotis kaip nuotraukoje
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Visą Nagų Patarimai
Prekės Pavadinimas TSZS
Nagų Ilgis kaip nuotraukoje
Elemento Tipas False Nagų

Panašūs produktai