Automobilio radijas Fakra Antenos Adapteris Antenos Jungties kištuką į Automobilio radijo "Volkswagen", BMW, "Peugeot" AUDI aukštos kokybės KOJDL

€1.37

-34%

€2.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Kabeliai, Adapteriai & Lizdai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Kabeliai, Adapteriai & Lizdai.

Aprašymas

automobilių Fakra Oro Antenos Adapteris Moteris prie Automobilio radijo Volkswagen aukštos kokybės oro adapteriu galite paversti savo standartinę anteną ryšys, jūs galite prisijungti antrinę automobilių garso sistemos. Suderinamas su: Modeliai, kad funkcija Fakra jungtys įtraukti kai kurie Audi, BMW, skirti Bmw, "Ford". Techniniai duomenys: -Darbinė Įtampa: 12V -Svoris: 20 g -Kabelio Ilgis: 20cm Kiekis: 1 vnt -Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta PASTABA: Prieš perkant, prašome patvirtinkite, kad gaminio modelis ir dydis atitinka jūsų lūkesčius.

Produkto rodyti

Prekės Ženklo Istorija

Esame profesionalus gamintojas automobilių vielos diržai su daugiau nei 20 metų patirtį visų tipų automobilių jungtys ir automobilių periferiniai įrenginiai ir pagal užsakymą, laidų ir kabelių. Su profesionalia technikų ir pažangi įranga, bendrovė turi gebėjimą kurti ir kurti produktus nepriklausomai, ir pagaminti produktai atitinka vidaus ir užsienio standartų. Aukštos kokybės produktai, priimtinos kainos, gera reputacija ir nepriekaištingą klientų aptarnavimą yra mūsų paslaugos principas. Jei jums reikia dėl masinio pritaikymo, arba kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Apie atsiliepimą

Siekiant išlaikyti aukštus klientų aptarnavimo standartus, mes siekiame, kad 100% klientų pasitenkinimo. Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Mes tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Geras bendravimas padės mums geriau jus aptarnauti!

Prekės Svoris 0.02kg
Elemento Dydis 22cm
Įtampa 12V
Sąsaja fakra
Prekės Pavadinimas kojdl
Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai

Panašūs produktai