Fitneso Sunkiųjų Ranka rankena Stipriklis Skaičiavimo Treniruotės Riešo Reabilitacijos Piršto Dilbio Exerciser Mokymo Gripper Įranga

€3.18

-15%

€3.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Rankiniai Spaustuvai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Rankiniai Spaustuvai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Rankiniai Spaustuvai.

KOLONĖLĖ - Reguliuoti stiprumą, atsparumą ranka rankena exerciser ir padaryti savo pratimai patogiai. Laikas nuo laiko, padidinti laipsnis, padidinti fizinį tinkamumą. COUNTER - Jūs visuomet tiksliai žinote, kiek pakartojimų buvo padaryta. Kiekvieną kartą, didinti pakartojimų, su savo ranka rankena stipriklis, kontrolės suma, ir pasiekti geriausių rezultatų. UNIVERSALUS - Jis gali būti naudojamas kaip pirštu exerciser, rankų exerciser, ar rankos exerciser. Kurti ir išlaikyti raumenys, riešo ir pirštų. LENGVA NAUDOTI - ranka exerciser tinka vyrai ir moterys, suaugusieji ir vaikai. Ji patogi forma, mados dizaino ir kokybės medžiagos. UNIKALUS - pirmasis produktas su tokiomis savybėmis rinkoje. Dėl savo lanksčios parametrai ir kontrolės pratimo pakartojimų.

Modelio Numeris GL063
Funkcija Raumenų Relex Aparatai
Tipas Tipo Gripper
Spalva Žalia

Panašūs produktai