Lemegeton Nerūdijančio Plieno Maži Auskarai Dantų Kaktusas Orlaivių Vilkas Lapė Auskarai Moterims, Vaikams, Gydytojas Auskarai Medicinos Papuošalai

€1.06

-32%

€1.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stud Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Stud Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Stud Auskarai.

Produkto aprašymas

Prekės Stilius: Auskarai Būklė:100% visiškai Nauja, medžiaga : Nerūdijantis plienas Spalva : Sidabrinė Dydis: 12.*7.24 mm Svoris: apie 0.94 g Kiekis: 1 Pora,pakuotės nėra jokios gamyklos, popieriaus informaciją.

Produkto Rodyti

Paslaugų Politikos

1)Jei nesate patenkintas mūsų produktų kokybės priežasčių, Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas ,Mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2)Jei galite pirkti didelį kiekį, nesvarbu, kainų ar pristatymo, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Laivybos Politika

1.mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje per 48hours kinija paštu registruotu paštu/ePacket/kinija po eilinio mažas paketinių/DHL/EMS. Laivybos būdas priklauso nuo to, suma buvo užsakytos. 2. Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą. 3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Mes negalime pakeisti adresas nebėra,todėl prašome patikrinti adresą prieš tai. 5.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6.Visi jūsų užsakymo suma mūsų parduotuvėje neturi būti savo šalies custom mokesčių ir jokių paskelbti užsakymą kainą.Atkreipkite Dėmesį!

Laivybos Krepšelį

Atsiliepimai

Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Auskarai
Stilius Klasikinis
Medžiaga Metalo
Formos\modelis Skeletas
Kilmės KN(Kilmės)
Atgal Rasti Push-atgal
Lytis Unisex
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Prekės Pavadinimas lemegeton
Modelio Numeris ESS2019062143
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai