10ml 30ml 100ml Grynas Natūralus Sandalmedžio Eterinių Aliejų Jogos Meditacija Smilkalais Clara Šalavijas Levandų Aromato Aliejus Difuzoriaus

€1.97

-50%

€3.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Eterinis Aliejus, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Eterinis Aliejus, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Eterinis Aliejus.

Apie PHATOIL Eteriniai Aliejai : 10ml 30ml 100 ml Grynų Augalinių Extrat Esminius Armatherapy Aliejų. Jokių priedų, Jokių Užpildų, Tik Grynas eterinis aliejus.Tvirtai įsipareigoti, kad aukščiausios kokybės produktai. Tobula Eterinių Aliejų rinkinys Aromaterapinis aliejus,Aliejus difuzoriai,Drėkintuvai alyvos,mazuto Degiklių,Spa ir Oro Valytuvas. Kiekvieną eteriniai aliejai ateina with10ml 30ml 100 ml gintaro spalvos rudos spalvos butelių. Tai padės išlaikyti aliejai, švieži ir padėti nuo šviesos skilimas. Puikus Eterinių aliejų dovanų rinkinys parinktį,kuri yra mados pakankamai ir būtų nuostabu, norėdami išsiųsti jį, šeimai ar draugams

Nauda drėkintuvas eteriniai aliejai: Išvalo orą nuo dulkių ir bakterijų Atveria kvėpavimo takus Veikia nuotaiką, lengvai Absorbuojamas organizme

Komplektą sudaro:

1 x Buteliukas 10ML/30ML/100ML PHATOIL Eteriniai Aliejai

Kaip Geriausia Naudoti Šie Aliejai:

Yra daug būdų, kaip naudoti mūsų Eteriniai Aliejai, čia yra tik keletas...

Mazuto Degiklių - Vienas iš populiariausių būdų yra naudojant juos su naftos degiklis. Įlašinus kelis lašus į savo naftos degiklis bus sukurti ilgalaikę gražus aromatas, taip pat galite maišyti aliejų sukurti savo kvapą.

Vonia - Pridėti kelis lašus mūsų aliejai į vonią sukuria dangaus, natūralus ir grynas aromatas, ir yra įrodyta, kad būti labai veiksmingas būdas gauti labiausiai mūsų eterinių aliejų.

Masažas - Mūsų aliejus yra stiprus, todėl nereikia naudoti juos tiesiai ant jūsų odos. Įlašinus kelis lašus į vežėjas aliejaus (pavyzdžiui, vynuogių sėklų aliejus), tada įtrinkite jį į savo kaktos, delnus, kaklą, nugaros, pėdų ar kitų susijusių sričių dirbti stebuklai.

Todėl savo - Daugelis jūsų, kaip sukurti savo muilas, žvakės ir grožio produktai, ir šie aliejai yra puikus, kad. Jie yra gydymo grynas, natūralus, tyras ir visi rankų darbo jungtinėje KARALYSTĖJE, todėl jie idealiai tinka jums kūrybingų sielų, iš ten, kurie padaryti savo produktus.

Kiti - Kitų populiarių būdų, kaip be aukščiau apima, difuzoriai, ant savo pagalvės naktį, meditacija, automobilių oro gaivikliai ir garo / sauna .

Įspėjimas:

* Nenaudokite eteriniai aliejai viduje.

* Nereikia kreiptis tiesiogiai į odą; visada skiesti su vežėjas aliejaus.

* Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

* Vengti kontakto su akimis ir gleivinėmis.

* Negalima naudoti citrusinių vaisių aliejų prieš UV spindulių poveikio.

* Naudokite tik gryni eteriniai aliejai; vengti sintetinių kvapiųjų medžiagų.

* Venkite ilgalaikio kontakto, be ventiliacijos.

* Parduotuvė eteriniai aliejai ir vežėjas alyvos tinkamai siekiant išvengti skilimo ir gaižumo.

Modelio Numeris SY5522 Eteriniai Aliejai
Komponentas Grynas Natūralus Augalų Ekstraktas, Eterinių Aliejų
Panaudota Plaukų Priežiūra/Veido Priežiūra/Kūno Priežiūra
Eterinis Aliejus Tipas Grynas Eterinis Aliejus
Paketas Apima 1 x Buteliukas 10ml 30ml eterinis Aliejus 100ml
Kvapas Šviežios,Stiprios Mėtos
Tinkamumo laikas 3 metai
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Elemento Tipas Eterinis Aliejus
Naudojimas 2 Eterinių Aliejų Aromaterapinis Difuzoriai
Naudojimas 1 Aromaterapija Masažas, Spa Vonia Kvepalų
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas PHATOIL
Tomas 10ml/30ml/100ml

Panašūs produktai