UV Klijai Optinis Aišku, Klijai, Langų Remonto Įrankių Remonto Ilgas Plyšių Skaldytų Stiklo Kreko Qucikly Atkurti Langas arba Langas

€2.29

-14%

€2.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Silikono Hermetikas, Namų Tobulinimas, Pigūs Silikono Hermetikas, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Silikono Hermetikas.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje įvedę parduotuvėje, galite gauti kuponus, aš tikiuosi, jūs galite pasiimti savo mėgstamus produktus, linkiu jums laimingų apsipirkti.

Pastabos : Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, yra per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse. Po pakuotėje yra vežami paprastai, logistikos informacija gali būti rasta per trumpą laiką. Galite būti tikri, kad pakuotėje gali būti vežami normaliai, tačiau logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu. Ypatingais laikotarpiais, gali būti tikras aplinkybes. Dėkojame už jūsų supratimą. Toliau pateikiama informacija apie produktą:

Specifikacija: Talpa: 5ml/10ml Klijų tipas: stiklo Klampumas: 2500 (Pa.- ai), Pareigos: išlyginimo Įpakavimas: 1PC Patarimai: klijai turi būti vulkanizuojama su 365NM ultravioletinės šviesos ar ultravioletinių spindulių virš 12W. Pastaba: Dėl fizinio matavimo, prašome leisti atstumas 1-3 cm. Dėl skirtingų monitorių ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą. Dėkojame už jūsų supratimą. Veiksmai: 1. Likęs stiklo skeveldros ir švarus baltas sritys, stiklo. (Todėl, kad remonto skysčio ir stiklo gali būti suklijuoti) 2. Taikyti remonto skysčio. 3. Taikyti išgydyti filmas. (Atkreipkite dėmesį, kad yra pakankamai remontas skystis viduryje išgydyti filmas be burbuliukų). 4. Perkelti į vietą, su daug saulės 15-20 minučių. 5. Nuplėšti išgydyti filmas. 6. Naudoti grandiklis sustabdyti perteklius, likučiai ir pilnas remontas. Funkcija svarbiausi renginiai: * 1. Jis yra naudojamas remontas visų tipų laminuoti stiklai, mobiliųjų telefonų ekranai ir " tablet liečiamaisiais ekranais. * 2. Bespalvis ir skaidrus, šviesos pralaidumas viršija 98%, ir išlyginimas stiprybė yra geras. * 3. Taikymo sritis: mobiliųjų telefonų, skaitmeninių elektroninių produktų. Apie atsiliepimą: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą 5 žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo! Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Taigi, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Tipas Silikono Hermetikas
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris JJ196204
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai