4Pcs Išdaiga Penis_Shaped Padangų Bžūp Šviesos Penis_Dick Automobilių Ratų Padangų Vožtuvo Stiebo Dangtelis nuo Dulkių Dangtelis tinka Automobiliai, Sunkvežimiai, Motociklai, Dviračiai

€3.12

-40%

€5.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vožtuvų Kotus & Kepurės, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Vožtuvų Kotus & Kepurės, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Vožtuvų Kotus & Kepurės.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Padangų bžūp

Padalinys: 4Pcs

Medžiaga: TPR

Dydis: 4.1*3 cm/1.61*1.18 colių

Montavimo būdas: Be skylių

Spalva: Juoda/ Balta/ Žalia/ raudona Rožė/ Oranžinė/ Smėlio

Taikoma scena: automobilių, sunkvežimių, dviračių, motociklų ir t. t.

Apie gaminį:

1. Varžtai teisę dėl padangų bžūp. Puikiai tinka puoštis. Neturi įtakos padangų likutis. Dirba daug skirtingų padangų (automobilių, sunkvežimių, dviračių, motociklų ir t. t.).

2. Žinoma, jūs visada galėtų siųsti kam nors blizgučiai bomba paštu gauti net su žmogumi, arba tiesiog išdaiga juos be jokios priežasties. Tačiau, jei jūs esate ieškote ko nors šiek tiek subtilesnė, ir kažkas, kad gali šiek tiek užtrukti, kol už juos pastebėti, tie nuostabūs nauji išdaiga padangų bžūp gali būti už jus. Jie formos, pavyzdžiui, mažai wieners ir kamuoliukus, ir taip jie švyti tamsoje, todėl kiekvienas bus pamatyti juos, kai jūsų išdaiga auka yra vairuotojo ir pastatyti naktį.

3. Šis mini Padangų dangtelį galite užsukti į bet kokio stiliaus Padangų dangtelis (dažniausiai Padangų bžūp automobilių padangos, taip pat ir ne kelių transporto priemonių)

4. Mini Padangų padengti dydis yra 0,5" velenas su 1.625" ilgis su 0.625" kamuoliai.4.1*1.5*3cm

5. Pakuotės Turinys: 4 Pak Padangų dangtelis, Puikiai tinka puoštis.

Paketas Apima:

4Pcs * Padangų vožtuvų dangtelis

Modelio Numeris C01835
Medžiaga TPR
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas AQTQAQ

Panašūs produktai