220V AC Vištienos Kiaušinių Turner, Variklių Dalys žemės Ūkio Hatcher Inkubatorius Brooder Lašas Laivybos

€3.68

-16%

€4.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šėrimo & Laistymo Prekės, Namai Ir Sodas, Pigūs Šėrimo & Laistymo Prekės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šėrimo & Laistymo Prekės.

Aprašymas: Šis variklis daugiausia kiaušinių turner. Priimti aukštos kokybės medžiagos, jis yra patvarus, o ne lengva sugadinti. Su mažo vartojimo, stabilių rezultatų ir nešiojamų dydžio, labai patogus naudoti. Puikus pasirinkimas, jei esate pastate savo inkubatoriuje. Kiaušinių Turner Varikliu tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas! Specifikacija: Elemento Tipas: Kiaušinių Turner Variklio Įtampa: AC 220V Galia: ≤ 4W Greitis: 2.5 r/min Būdu darbo: CW/CCW Pagrindinė Medžiaga: Metalo Dydis: 4,5 cm/1.77"(dia) Spalva: Kaip nuotraukose parodyta Kiekis: 1 Vnt Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Kiaušinių Turner Varikliu (Nr. mažmeninės pakuotės)

Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Tipas Ūkio Gyvūnai
Modelio Numeris GUGUJI222
Ūkio Gyvūnai Tipas Vištiena

Panašūs produktai