Rose Aukso Popieriaus Šalies Prekių gimtadienio dekoracijos vaikams Vienkartiniai Popieriaus Plokštės Nustatyti Kūdikio Dušas Šalis Naudai

€0.92

-27%

€1.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vienkartiniai Šalies Stalo, Namai Ir Sodas, Pigūs Vienkartiniai Šalies Stalo, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vienkartiniai Šalies Stalo.

14509911354637766 Karšto Pardavimo JAV $ 0.71 / US $ 0.39 / US $ 0.75 / US $ 0.75 / US $ 0.74 / US $ 0.74 / US $ 0.71 / US $ 0.69 /

14509911354637766

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Patarimai:

1.Šis punktas yra localed kinijoje , prašome jį užsisakyti bent du mėnesiu anksčiau nei planuojama šaliai dienos.

2.Kinija po eilinio mažas Pakelis yra negali būti kopijuojami, jei norite stebėti savo sklypo, prašome pasirinkti kinija paštu registruotu oro paštu, siuntimo būdą.

3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra, ten mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Informacija: DYDIS: 9"vakarienė plokštės ; 7" desertas plokštės ; 9oz popieriniai puodeliai ; 6.5"servetėlės ; 20pcs popieriaus šiaudų .

ROSE AUKSO METALO FOLIJA DOT " DIZAINO: Mūsų knyga šalis tiekia pack sukurta su baltu fonu ir rožinė aukso folija polka dot modelis. Ir aišku, balionai su rožių aukso blizga konfeti popierius, pridedant elegantiškas,modernus prisiliesti prie bet kokios šalies. Puikus pasirinkimas golden china teminius šalis.

BIOLOGIŠKAI & PATVARUS: Pagamintas iš 100% maisto klasės medžiaga, BPA-free, ne toksiškos, biologiškai skaidomos, ekologiškas, perdirbamas, sunkiųjų (300g baltas kartonas, storas ir tvirtas) nebus sulankstyti, teared arba skaldytų lengvai, užtikrinant popieriaus plokštės šalies prekių rinkinys. Puikiai tinka desertams, šalių maisto produktų ir gėrimų.

VIENKARTINIAI LENGVA VALYTI: Jūs galite tiesiog mesti juos priimant valymas po šalis ir nebus sukelti aplinkos taršą. Sutaupyti laiko ir pastangų. Tegul praleisti daugiau laiko su savo šeima ar draugais. (PASTABA: nenaudokite mikrobangų plokštės prašome.)

PUIKIAI tinka KIEKVIENA PROGA : Mūsų šalis prekių rinkinys yra puikus pasirinkimas beveik bet kokia proga: gimtadienio, vestuvių, kūdikių dušai, vestuviniai dušai, iškylų, arbata šalys, padėkos, Kalėdų, pokylių vakarienė, reunionas, įvykius, sukaktis, šventė. Kiekvienas pirkimas yra paremti mūsų 100% Klientų Pasitenkinimo Garantija, kad jūs žinote, kad jūsų investicija yra nerizikinga.

Rinkinys Tipas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartiniai Indai Rinkiniai
Modelio Numeris 0111
Medžiaga Karvės odos popieriaus
Proga Jubiliejus
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Modelis TAŠKAS

Panašūs produktai