Naujas Vyrai, Seksualios Kelnaitės Varpos Bumbulas Trinkelėmis Stipriklis Puodelį Įdėkite už maudymosi Kostiumėliai, Apatiniai Underpant apatinės Kelnės, Šortai Sponge Dėklas Push Up Pad

€0.64

-31%

€0.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Apatinės kelnės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs Trumpikės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Apatinės kelnės.

Techniniai duomenys: Medžiaga: sponge audinys Dydis: 140x95x40mm/5.51*3.74*1.57 į Pakuotė: 1pc Savybės: Pagaminti iš kokybiškų sponge audinio medžiagos, minkštas ir lengvas, tvirtas ir pagalvėle. Skirtas apsaugoti išgaubti šoko ir saugumą, kai dėvėti apatiniai / tight sporto drabužiai ar paplūdimio. Visą priekiniai linijinės komfortą ir paramą. Minkštas ir comforable, 3D dizaino. Naudodami apatinius ar maudymosi kostiumėliais. Puikus apatinis trikotažas, kelnės, džinsai, maudymosi kostiumėliai, maudymosi kostiumai ir kt. Aš siūlau dėvėti maudymosi kostiumėlį arba apatiniai, kad yra vidinės kišenės, į jį įrašyti, todėl yra linkę judėti. Pastaba: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose. 2. Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome palaukti, 1-3 cm nuokrypis. labai ačiū!

Nepadori Nuotrauka No
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Viskozės
Apatinės Kelnės & Boksininkai Apatinės kelnės
Lytis Vyrai
Pagrindinė medžiaga Kempinė
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai