5meter Organza Mazgas Vestuvių Kėdės Padengti Vien Kristalų Organza Tiulio Roll Audinio Vestuves Apdailos Organza, Plotis 48cm

€1.03

-25%

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Qty: 1pcs

Ilgis: 5m

Plotis: 48cm/18.89"

Medžiagos: šilko audiniai,verpalai

Proga: vestuvės, gimtadieniai, banketų, pobūvių, renginių

Naudojimas: Varškė,Arkos,Kelių švino,Kaklaraištis plūdes,Diržas atgal verpalai,

Kampai Paviljonas,priėmimo stalas,Šampanas stalas

Pristatymo ir grąžinimo politika 1. Kai jūs pasirenkate pardavėjo pristatymas metodas ,užsakymo sumą-daugiau nei $5 bus automatiškai pritaikyti Kinijos Po Registracijos Oro Paštu .Kad mažiau nei $2 bus išsiųsti per Kinija po eilinio mažas pakelis plus. 2. Kinija paštu registruotu oro paštu trunka trumpesnį laiką ir gali būti fiksuojami. 3. Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis. 4. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis. Droping Laivybos ir Didmeninės 1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių. 2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.

Prekės Pavadinimas DHANXINZ
Modelio Numeris s100
Proga Motinos Diena
Modelis Vientisos Spalvos
Medžiaga Šilko

Panašūs produktai