2vnt Motociklo Posūkio Signalo Lemputė Lempos Laikiklis Universal Shock Mount Laikikliai Šakutės Ausies Gnybtus 10mm Už Cafe Racer Purvo Duobę Dviratį

€0.51

-20%

€0.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

2vnt Motociklo Posūkio Signalo Lemputė Lempos Laikiklis Universal Shock Mount Laikikliai Šakutės Ausies Gnybtus 10mm Už Cafe Racer Purvo Duobę Dviratį požymiai Gali būti panaudota nustatyti montavimo skylės patenkinti skirtingus pozicijas Tvirtas ir paprastas montavimas bazės, lengva įdiegti Aprašymas Prekės pavadinimas: Motociklas posūkio signalo lemputė atramos Medžiaga: Metalas, Spalva: Juoda/Sidabrinė Gaminio dydis: 68 X 20 X 3mm/2.68 X 0,79 X 0.12" Pakuotė 1 Pora Motociklo Posūkio Signalo Lemputė Laikiklis Pranešimo Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas, ačiū. Ne nurodymai. Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama. Pasikeitus ryškumas šviesos spalva produktas, gali būti šiek tiek skirtis nuo tikrosios spalvos. Prašome kreiptis į tikrasis produktas, ačiū.

Apie laivybos prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas, kai mes gavome mokėjimo. Importo muitai, mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Palaikymo ir Atsiliepimų Teigiamų Atsiliepimų yra labai svarbu mums. Nepamirškite, kad mums visiems ★★★★★ reitingus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų :) nedvejodami susisiekite su mumis, jei bet kokį klausimą, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų. Prašome don ' t open ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą lengvai, pasitiki mumis ir susisiekti su mumis tiesiogiai, visos problemos būtų išspręsta :)

Elemento Tipas Posūkio Signalo Lemputė
Prekės Pavadinimas Motociklo Posūkio Signalo Lemputė Laikiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Juoda/Sidabrinė
Sąlyga 100% Brand New
Paskirties Transporto priemonės Į Kairę, Į Dešinę
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai