Pigiausia Stalčių Mat Naftos-įrodymas, Drėgmės Virtuvės Stalo, Lentynos Linijinės Vandeniui Kilimėliai Spintos Trinkelėmis Popierius neslidus Spinta Placemat

€2.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stalčių & Lentynos Linijinės, Namai Ir Sodas, Pigūs Stalčių & Lentynos Linijinės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Stalčių & Lentynos Linijinės.

Modelis: lapų/kropkowany/medis

Spalva: balta+juoda

Medžiaga: EVA

Dydis: 1215*450*1mm

Savybės:

-- Daugiafunkcį: Gali būti naudojamas kaip lentynos linijinės, kabineto linijinės, stalčių įdėklas, placemat ,miestelyje, stalo užtiesalai, stalas mat, pagal kriauklė, virtuvė, motina ir dar daugiau.

-- Programą: Ji yra praktiška ir dekoratyvinis, labai dekoro jūsų virtuvės skaitiklis, baldai, odininkas stalčių, amatų, staliukas, spinta, batų spintoje, durų, netgi sienų.

-- Ne slydimo: Super lengvas ir ne slydimo, su kropkowany tekstūros ant šono, veiksminga sistema pasipriešinimo.

-- Lengva valyti: Ji yra ne klijuoti, lengva valyti, galima skalbti arba jums tiesiog nuvalykite valymo šluostės, kempinės, audinių.

-- Lengvai pjaustomas: Lengvai įvertinti ir sumažinti bet kokių dydžių ir formų, kad tilptų bet kokio dydžio jums reikia.

-- Saugi medžiaga: Eco-friendly EVA medžiagos, kurios gali būti perdirbamos, labai tvirtas ir patvarus, oilproof ir atsparus vandeniui.

Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Paketų sąrašo:

1 x linijinės lentynos

Medžiaga pet
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai