Retro Mados Gėlių Lankas Lankelis Polka Dot Triušio Ausis Kietas Lankelis Plaukų Aksesuarų, Mergina, Mielas, Dovana, Papuošalai, Didmeninė

€1.52

-17%

€1.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Papuošalai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Plaukų Papuošalai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Plaukų Papuošalai.

----------------------------------------------------- Sveiki!-----------------------------------------------------

★★★ Paketo Aprašymas ★★★ ☆ Pakuotė → produktas jums pasirinkti ! → Aš įdėti šiek tiek Dovanų pakuotėje tikimės, kad jums patinka ,ačiū ! ☆ Geriausias Paslaugas: → Paruoštas sandėlyje !→ 100% Pasitenkinimo Garantija Ir Aukščiausios Kokybės Garantija! Jokių problemų, kai gausite paketą , tiesiog susisiekite su mumis ,pažadu nemokamai išsiųsti arba grąžinti ! ★ Mielas Drauge! Mes esame gamintojas, geriausios kokybės už mažiausią kainą , Jums gali rasti, kad kas nors parduoda mažesne kaina, nei mūsų, bet jie negali garantuoti, kad tos pačios kokybės ir paslaugų, kaip ir mes.Bet Nepatenkinti Žada 100% Grąžinti Visą Arba Nemokamai Išsiųsti,ačiū!

Gerbiami sveiki prisijungę

Labai ačiū už jūsų paramą,Pirkti siurprizas!

Gamyklos tiesioginių pardavimų, didmeninės prekybos, Lašas Laivybos, Imties tvarka!

Mes paramos didmeninė prekyba, mažmeninės prekybos, platinimo, susisiekite su mumis!

Atsargumo priemonės:

Gerbiami pirkėjas draugais, nes mūsų parduotuvėje grįžta prie Cainiao Pasaulio Ekonomikos nemokamai laivybos ir logistikos laikas yra 30-60 dienų. Jei negavote prekės, 5 dienas iš anksto, jūs galite susisiekti su mumis patikrinti, ačiū už jūsų supratimą ir paramą, linkiu jums laimingo gyvenimo! Reikia greitai ir saugiai atvyko galite pasirinkti greitas logistikos!

Elemento Tipas Hairwear
Tipas Hairbands
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas cinko Lydinys
Formos\modelis Mėnulis
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados

Panašūs produktai