Teramila Medvilnės Popelinowy Audinio Siuvimo Quilting Riebalų Ketvirtį Metrų Spausdinti Šviežių Bananų Dizaino Chirdren tai Medžiaga Amatų Minkštųjų Audinių

€1.63

-49%

€3.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Audinys, Namai Ir Sodas, Pigus Audinys, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, medvilnės popelinowy audinys, riebalų ketvirčiai, medvilnės popelinowy.

Prekės Audinio:TERAMILA Produkto Pavadinimas:medvilnė audinio gabalas. Medžiaga:100% medvilnė. tankus ir minkštas. baudos spausdinti. Naudojimas:tinka quilting,kratinys,patalynės, siuvimo rinkiniai, drabužiai,vaikams, kombinezonai, vaikiški drabužiai,lėlės,užuolaidų,pagalvėlių, namų dekoravimo, siuvimo ir pan. Klausimai, kurie turėtų būti pažymėti, kai skalbimo grynos medvilnės audiniai: 1.Jūs galite naudoti visų rūšių apibėgti, rankomis skalbti, bet NEGALI nuplauti jis forcely išvengti deformacijai ir įtakos spalva. 2.Vanduo turėtų būti išplauti, esant temperatūrai žemiau 104°F arba 40℃. Negali naudokite skalbiklį, kuriame yra bleach komponentą, kad būtų išvengta blukimo. Nereikia pilti skalbimo miltelius, tiesiai ant medvilnės audiniai, kad būtų išvengta blukimo. 3.Kai skalbimo kelis medvilniniai audiniai, šviesos audiniai turi būti plaunami atskirai nuo kitų tamsių audinių vengti dažyti. 4.Po plovimo drėgmę, turėtų stabilizuotis greitai pakabinti sausas, sumažinti raukšles.Išlaikyti iš saulės, išskyrus baltos spalvos audinių. 5.Lyginimo temperatūra: 212°F - 302°F arba 100℃.-150℃.

Pre-cut dydžiai yra prieinami, jie yra 45cmx50cm, 50cmx50cm, 25cmx145cm, 50cmx100cm, 100cmx100cm. Audinio plotis 145cm. Kai užsisakote 2 vnt ar daugiau, dydis 50cm*145cm, mes sumažinti nuolat gabalas. Pvz.: Pirkti Parduodamas 1, supjaustyti 50cm*145cm ( 0,5 metro ) Pirkti 2 Parduodami, supjaustyti 100cm*145cm ( 1 metras ) Pirkti 3, Parduodamas, supjaustyti 150cm*145cm ( 1,5 m ) Pirkti 4 Parduodami, supjaustyti 100cm*145cm ( 2 metrų ) ...... Jei turite kitų dydžio reikalavimų arba siuvimo poreikius, prašome susisiekti su mumis ir mes jums padėsime. [Size konversijos:1cm=0.394 colių] [Size konversijos:1yard=91.44 cm] Prašome atkreipti dėmesį, kad audinys yra sumažinti ranka ir dėl skirtingų matavimo metodą,gali egzistuoti 1cm iki 2cm paklaida,kuri yra normalu.Šie audiniai yra sumažintas pagal dydį, bet ne modelius, todėl negali įsitikinti, kad visi visą modeliai bus įtraukiami.

Dažų produktas atitinka nuostatus, valstybinės aplinkos apsaugos departamentas. Naudoti nekenksmingas dažai modelio spausdinimo. Spausdinimo yra stiprus, saugus ir sveikas.

Produkto fotografija Kampu ekranas: nuotraukas iš skirtingų fotografavimo kampų parodyti produkto. Grynos medvilnės audinys, pagamintas iš natūralaus pluošto, medvilnės ir turi savybes drėgmės absorbcija, šilumos varža, šarmų atsparumas ir sanitarijos. Ji yra minkšta, sveika, saugi ir ekologiška. Medvilnės pluoštas yra natūralus pluoštas, kontakto su oda, be jokios stimuliacijos, jokios neigiamos įtakos, ilgai nešioti yra naudinga žmogaus sveikatai ir nekenksmingas, geros sanitarinės veiklos rezultatus. Ir ne tik tai, kad Ji nėra pilling po plovimo.

Elementas turi platų NAUDOJA. Tinka drabužių audiniai, patalynė, tokių kaip kūdikių lakštai, vasaros mokyklos uniformos, amatų, namų dekoravimas, staltiesės, užuolaidos, antklodė padengti, kėdžių dangose, ir daug daugiau. Šie rankų darbo kūriniai buvo gauti iš mūsų pirkėjas rodyti Ir pan....Pirkėjai mūsų parduotuvėje paprastai padaryti savo rankdarbius.

Mes pakoregavo spalva produkto valstybei arčiausiai realių objektų. Nežymūs spalvų skirtumai, gali egzistuoti. dėl šviesos, kameros ir skirtingų monitoriaus parametrus, jis gali sukelti chromatines skirtumas iš objektų, prašome konsultuotis su nekilnojamojo produktus.

Lyginimo temperatūra 212-302 pagal celsijų
Kilmės KN(Kilmės)
dydis priemonė CM
Funkcija Eco-Friendly
Produkto vykdančioji standartas Kinija Natiaonal Standartas
Suede Audinio Tipas no
Medžiaga 100% medvilnės
Prekės Pavadinimas TERAMILA
Plotis 145cm
Tinka 2 Siuvimo mergaičių drabužiai, marškinėliai,, apranga,tildas
Stilius Paprastas
Tinka 3 Visi Rankdarbiai
Spausdinimo procesas reaktyvusis spausdinti
Tinka 1 "Pasidaryk pats" kaukės, kratinys, patalynės komplektas
Neaustinių Technics no
Modelis Vaisiai
Produkto Tipas Kitas Audinys
Savybės Tankios tekstūros, minkštos, ne išsitrinti
Tipas Popelinowy Audinys
Populiarus elementas Švieži,elegantiškas ir grakštus
Megztas Modelis no
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Taikoma Sezonas Pavasarį, Rudenį, Žiemą, Vasarą
Technics Audiniai
Gsm 168g/sm

Panašūs produktai