Vaikų žaislus, stalo žaidimas "Tortas į veidą" (Pyragas Veido)Šeimos Žaidimas berniukams, mergaitėms, vaikams, juokinga Naujiena ekscentriška žaisti su draugais

€2.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gags & Praktinių Anekdotai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Gags & Praktinių Anekdotai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, pyragas veido, pyragas veido, Kamštukas Žaislai.

dėmesio !!!

pristatymas iš kinijos be dėžutės

Geriau Paslaugos

1.Mes siūlome paslaugos Lašas laivybos tvarka , Sveiki Lašas siuntėjas padaryti, kad iš mano Parduotuvėje. 2.Paprastai,mes išsiųsti jūsų prekė per 1-5days . 3.Taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, deja, nėra būdas mums žinoti taisykles, reglamentus, papročių tradicijas, patirtį, dokumentus, kiekvienoje šalyje, Todėl mes negalime teikti konsultacijas apie mokesčius savo šalyje, tačiau jei žinote, kad informacija apie mokesčių taisykles, į savo šalį, tiesiog pasakykite mums, mes esame daugiau nei laimingi galėdami atlikite savo žingsnį. Atsiliepimai 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Numeris YWXQ029
Baterija NĖRA
Matmenys 19.5*36*3 cm
Plastiko Tipas ABS
Amžius > 3 metų
Mfg Serijos Numeris ŽAISLAS
Prekės Pavadinimas mishatoys
Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Temos Filmų ir TV

Panašūs produktai