Atsparus Vandeniui Nešiojamas Klaviatūros Lipdukai Ispanų/Anglų/Rusų/Prancūzų Deutsch/Arabų/Korėjiečių/Japonų/Hebrajų/Tajų Klaviatūros Išdėstymas

€1.88

-40%

€3.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Klaviatūros Apima, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Klaviatūros Apima, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, rusijos klaviatūros lipdukai, klaviatūros lipdukai, klaviatūros lipdukai anglų.

Mes rekomenduojame jums

NEO STAR žaidimų pelės, 100% neslidžia ir vandeniui medžiaga, patvaresni. Horizontalus išilginės trinties yra beveik vienodas, vietos nustatymo judėjimo yra tikslesnis ir lygi, saugo didelę teritoriją savo stalą nuo įbrėžimų ir išsiliejimai. Tinka įvairiomis progomis, tiksliai garuose, ilgalaikio naudojimo neviršys dehumming, siekiant užtikrinti ilgą gyvenimą ir ilgaamžiškumą!

-Ultra plonas, belaidę klaviatūrą su touchpad Mac / notebook / tv Box / VNT biuro reikmenys, skirtų "IOS", "Android", " ultra-plonas dizainas stilingas klaviatūros daro savo darbo srities daugiau specialių, klaviatūros ir pelės yra tyliai projektuojamas, ir nėra daug triukšmo naudoti, tinka dirbti namuose. Gerinti malonu dirbti.

Skelbimas :

Dėl skaidraus stiliaus klaviatūra aplinkosaugos ¾enklelis, mes rekomenduojame nereikia naudodami tamsus arba spalvotas klaviatūros , jūs galite jį naudoti šviesos (baltas) klaviatūra. Ačiū !

Gali būti tinkami

Dydis: 18cm * 6.5 cm * 0.05 cm (Ilgis, plotis, storis) Kiekvienas gabalas specifikacijos 1.3 CM (Didelis) * 1.1 CM (Platus) Rankinis matavimas, yra nedidelis kiekis klaidos yra normalu, prašome suprasti! Taikoma Klaviatūra: Bendra visų 10-colių arba daugiau, nešiojamieji kompiuteriai, staliniai kompiuteriai klaviatūra ! Kažkada negali visiškai padengti klaviatūros klavišus , prašome suprasti !

Multi-kalbos klaviatūros Lipdukai

Ar jums dažnai naudotis kompiuteriais, "ipad" ir pan.? Klaviatūra yra pagrindinis rungtynių! Tačiau apskritai klaviatūra yra tik anglų kalba. Kai jums naudoti įvairių kalbų rašymo metodus, raidės ant klaviatūros yra skirtingi. Ar tai atneš jums sunkumų? Nesijaudinkite, mes siūlome klaviatūros lipdukai keliomis kalbomis išspręsti jūsų spausdinimo problemų!

Gali būti tinkami

Dydis: 18cm * 6.5 cm * 0.05 cm (Ilgis, plotis, storis) Kiekvienas gabalas specifikacijos 1.3 CM (Didelis) * 1.1 CM (Platus) Rankinis matavimas, yra nedidelis kiekis klaidos yra normalu, prašome suprasti! Taikoma Klaviatūra: Bendra visų 10-colių arba daugiau, nešiojamieji kompiuteriai, staliniai kompiuteriai klaviatūra !

Aukštos Kokybės Medžiaga

Patogi ir elegantiška išvaizda, ji gali būti atsparus dulkėms ir dėvėti, atsparus, net jei jis vartojamas ilgą laiką, tai nebus lengva mesti žodžiai.

Matinis/skaidrus/šviesos paviršiaus

Mes turime matinis, skaidrus ir šviesos trijų stilių. Trys modeliai yra skirtingi. Prašome atkreipti dėmesį, kad jūsų pirkimo pasirinkimas, kai užsakymo.

DUK

Q: Kokia klaviatūra yra tai tinka?

A: Tai yra tinka visiems nešiojamas ir darbastalio klaviatūros per 10 cm, prašome tai patikrinti, kai jūs norite, kad ji, ačiū.

Q: Kokia kalba yra prieinama?

A:Jūs galite pasirinkti šių kalbų, Deutsch/arabų/korėjiečių/Japonų/hebrajų/Thai/ispanų/anglų/rusų/prancūzų

Klausimas: Kodėl yra logistikos lėčiau nei įprastai?

A: Ši prekė bus išsiųsta per ekonomikos laivybos metodą, sekimo numerį galite būti sekami Kinijoje arba perduoti šalies, jis gali ne remti visą stebėjimo. Mes rekomenduojame jums gali pasirinkti ePacket ar Basilico-pica.lt standartinis pristatymas., prašome suprasti, ačiū!

Q: Ką daryti, jei aš ne gauti prekes?

A: Jei jūs negalite gauti užsakymą pirkėjo apsaugos, ir jūs vis dar reikia šį produktą, jūs galite susisiekti su mumis ir mes persiųs jums. Jei esate pavargę laukti, taip pat galite susisiekti su mumis ir gauti grąžinamąją išmoką, jei įmanoma, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų, ačiū jums iš anksto, geros dienos!

Daug Spalvų/Kalbomis

Ispanų / Anglų / Rusų / Prancūzų / Vokiečių / Arabų / Korėjiečių / Japonų / Hebrajų / Tailando .....

Pirkėjas Rodo

Kas įskaičiuota

1x Klaviatūra Lipdukas

Geras aptarnavimas po pardavimo

Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes ją išspręsti! Ačiū už jūsų dėmesį!

2 funkcija 3 spalvų Klaviatūros Lipdukai, Nešiojamas/Desktop Kompiuteris
Modelio Numeris Abėcėlė visų rūšių klaviatūra
Tinka for1 Korėjos klaviatūros lipdukai
Sąsajos Tipas Rusų Anglų Prancūzų Raidžių Super Patvarus Rusų Klaviatūra Lipdukas
Funkcija 1 Rusija KLAVIŠĄ Nešiojamojo kompiuterio klaviatūros lipdukai 11 12 12.5 14 15 17 18 colių
Funkcija Atsparus vandeniui
Tinka for5 Ispanijos Klaviatūros lipdukai
Suderinamumas Su "Windows 2000, Me, XP, Vista, Win 7 ir Mac
Prekės Pavadinimas NEO STAR
Pritaikymas Universali Klaviatūra
3 funkcija Vandeniui atspari Klaviatūra kino nešiojamojo kompiuterio lipdukai
Tinka for2 klaviatūros lipdukai
Tinka for4 hebrajų klaviatūros lipdukai
Tinka for6 Klaviatūros Lipdukas
Taikymo Dydis Bendrieji Klaviatūra
Funkcija 5 Nešiojamieji kompiuteriai Staliniai kompiuteriai Kompiuterio
Medžiaga Plastikiniai
Tinka for3 arabų klaviatūra lipdukai
Kalbos Deutsch/Arabų/Korėjiečių/Japonų/Hebrajų/Thai/Ispanų/Anglų/Rusų
Produktų Statusas Sandėlyje
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Palaiko Paster Žymes Stiprus Klampumo Klaviatūros Dangtelio Abėcėlė Išdėstymas
4 funkcija desktop laptop rusija išdėstymas pvc membrana

Panašūs produktai