Konservuoti Stiklo Kupolas Eternal Rose Apdailos Raudona Ekvadoras Dovanų Dėžutėje Galite Įdėti Žiedas Valentino Dienos Dovana Gimtadienio Dovanos Moterims

€3.44

-26%

€4.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis & Džiovintos Gėlės.

Pavadinimas: Amžinai Rožių Gėlių Nemirtingas Švieži Rožių Dovanų Dėžutėje Produkto Aprašymas: 1. Medžiaga: Stiklo,Plastiko, Džiovintų gėlių 2. Medžiaga: Akrilo, Popieriaus Langelį, Džiovintų gėlių Proga: Valentino Dienos Dovana, Vestuvių, Pobūvių,Gimtadienio Dovana. Stilius: Nemirtingas Gėlė (Tiesa Gėlė) dydis: 8.5x8.5x10.5cm/3.34*3.34*4.13 cm Ypatybė: 1.Rožė - Meilės Simbolis Yra Ne Tik puiki Dovana Mylimam žmogui, Draugui ar Mokytojas, Bet taip Pat Atrodo Puikiai Į Savo Kambarį ar Miegamąjį. 2. Sukurti Puikūs ir Romantišką Atmosferą Jūsų Šeimos Pietums, Vestuvėms, Šalių ir Kt. Puikus Priėmimo Švenčių dekoravimas. 3. Puikus Vestuvių, Gimtadienio, Valentino Dienos Dovana, ar Kalėdų Dovana. Pastabos: 1. Dėl Vadovo Matavimo, Prašome Leisti Skirtumas 1-3 Cm, Skirtumas Tarp Skirtingų Spalvų, Yra 3-5 Gramų. 2. Dėl Skirtingų Ekranų, Spalvos, Gali Būti Šiek tiek Differentfrom jūsų lūkesčius, prašome leisti.

Medžiaga Akrilo
Stilius Gėlė
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Tipas Rožė
Proga Valentino Dieną
Prekės Pavadinimas SZVVI

Panašūs produktai