50 ml T7000 Klijai Universalus Klijai "Super" Klijai, Juodas Skystis, Epoksidiniai Klijai, Skirti "PASIDARYK pats" Amatų Stiklo Telefono dėklas Metalas, Audinys

€5.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

T-7000 juoda klijai

Specifikacija: 15ml/50ml/110ml

【 Taikymo sritis] Visiškai skaidri, importuotų gumos, dviejų dydžių ir specifikacijų, lizdinė pakuotė, lengva vežti ir vežimo, nėra lengva sutraiškyti, kokybės laikotarpis yra patvaresni, adatos konstrukcija yra lengva valdyti ir taikyti visose gyvenimo srityse. Tinka rankdarbių gamybos Krištolas kalnų krištolas Briaunos Klijavimui Žiūrėti Aksesuarai, galvos Apdangalai, Mobiliojo telefono atveju "PASIDARYK pats" ir kitas remontas, unikalus pinhole dizainas, net sudėtingus ir smulkių detalių, galima tiksliai valdomas

T7000 savaime išsilyginantis klijai yra savotiškas žaislas, kalnų krištolas, įvairių dekoravimas, gėlių, apšvietimas, papuošalai, LCD rėmeliai, mobiliųjų telefonų priedai ir pan. Crystal amatų, rankomis dažyti lipdukai, deimantai, ausinės, ausinės, priedai ir kt., gali būti sujungta su specialiųjų produktų ir kitų sudėtingų elementų. T7000 turi aštrų kvapą ir aiškiai kvepalų; jis yra vieno komponento naujas skaidrus tirpalas klijus. Ji gali būti išgydoma kambario temperatūroje, lengvai valdyti, be perpakuoti. Dangtis gali būti naudojamas su aukšto elastingumo, minkšta plėvelė, anti-vibracijos ir vandeniui sukietėjus.

T7000 klijai gali būti naudojami bond daugiau medžiagos, metalo, stiklo, keramikos, akmens, bambuko, audiniai, oda, PVC, ABS, nailono, kempinės, plėvelės, audinio, elektroniniai komponentai, plastikų, gumos, pluošto, Popieriaus, mobilusis telefonas sienos, LCD ekranas, vidurį kadro, ir kitų medžiagų, turi gerą pasta rezultatus.

Iphone4 4S, 5G kartos "Samsung" mobilusis telefonas, LCD jutiklinis ekranas Sienos Vidurį rėmo Laikiklis klijai

Instrukcijos pritvirtinti LCD ekrano viduryje kadro bezel: Gauti kai siūlių, skliaustuose arba švilpukai telefono. Paspauskite jį sandariai, tai užtruks apie kelias minutes, ir papildomai vienas gali būti nuvaloma su alkoholiu. Labai lengva naudoti, efektas labai geras.

Kūdikių savybės: bespalvis, bekvapis, ne balta, alkoholio švelniai patrinti, jūs galite visiškai pašalinti klijų perteklių. Jei jums nereikia įkelti jį pirmą kartą, jūs galite palikti jį su alkoholiu ir galite lengvai jį pašalinti.

Specialios instrukcijos pritvirtinti LCD ekrano ir rėmo mobilųjį telefoną prie rėmo ir rėmo laikiklis: Prašome naudoti nedidelį atlikti eksperimentą, prieš naudojimą, kad teisinga suma metodas gali būti naudojamas. Šildymo už plaukų džiovintuvas, ar šilumos ginklą leis paspartinti gydant poveikis.

【Techniniai duomenys】

Kietojo kiekis: 33% -38%

Kietumas po sūdymo: 70-85T

Paviršius sausas laiko: 2 minučių 5 minučių arba tiek

Visiškai išgydyti laikas: 24-48 val.

Sutaupote: Sutaupykite 10 iki 28 laipsnių

Grynasis kiekis: 50ML 15ML

Kaip naudoti ir atsargumo priemonės

1 Perskaitykite instrukciją prieš naudojimą. Naudoti tik gerai vėdinamoje aplinkoje. Klijavimui paviršius turi būti švarus, sausas ir be dulkių. Paviršius turi būti roughened prieš naudojimą, siekiant užtikrinti, klijavimui stiprumo. Jis gali būti naudojamas nuo 10 ° C iki 32 ° C. temperatūra yra geriau-nuo 21 ° C iki 29 ° C. klijai atlaiko temperatūros intervalas -40 ° C iki 66 ° C ir nedidelį plotą bandymas prieš oficialų naudoti.

2 Taikyti ją tiesiai į paviršių, turi būti įžemintos, paspauskite tvirtai, pradėti tirštėti maždaug po dviejų minučių, ir pradėti sukietėti per 10 minučių. Pasiekti didesnę jėgą, tegul surištos dalys sausas 24-72 valandas. Kai temperatūra yra žema, kietėjimo laikas gali būti pratęstas. Kai temperatūra yra aukšta, kietėjimo laikas bus sutrumpintas. Jį galima pagreitinti rankiniai plaukų džiovintuvas. Ji turėtų būti nustatyti žemos temperatūros intervalas, o ne tiesiogiai su universalūs klijai.

3 Jūs galite pašalinti sausi klijai su acetonu arba terpentino. Sukietėjusią medžiagą galima sumažinti arba nugrandyti su įrankį.

4 Jei naudojate šią universalūs klijai obligacijų audiniai, ne sauso audinio.

5 Tai universalūs klijai nerekomenduojama klijuoti plakti polistirolas, polistirolo, polietileno, polipropileno plastiko.

Laikymo būdą: Parduotuvėje 10 27 apledėjimo/atšildykite: leiskite produktui pasiekti kambario temperatūrą prieš atidarydami dangtelį

Produkto vaizdas nuoroda

Klijų pakuotės specifikacijos nuotrauką

15ml: 100pcs/box, 1200pcs/carton

50ml: 15vnt/box, 360pcs/carton

110ml: 10vnt/box (su boutique langelį) 120pcs/carton

Tos pačios klijų rekomenduojama (spauskite ant nuotraukos norėdami įvesti duomenis)

Klijai taikymo srityje

Techninės Priežiūros Biuro KAULŲ ir Aplinkos tyrimo Ataskaita

kampe gamybos įranga

Kaina Aprašymas general:

Kilmės vieta Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Talpa 50ml
Specifikacija 50ml
Gaminio Dydis 144mm
Specialios Paslaugos Įmontuotu adata
Medžiaga Klijai
Tinkamumo laikas Rugpjūtis
Neto svoris 53(g)
Modelio Numeris t7000
Modelis t7000
Prekės ženklas ZHANLIDA
Darbinė Temperatūra -30 laipsnių - 80 laipsnių

Panašūs produktai