1pc Stogo nepralaidžiose Artefaktas Vandeniui Klijai Purškimo Namų Skverbiasi galimybę patekti Sienos Stiprių Klijų Purškimo Naudoti Nuotėkio spąstais

€1.15

-22%

€1.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Silikono Hermetikas, Namų Tobulinimas, Pigūs Silikono Hermetikas, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Silikono Hermetikas.

Gaminio medžiaga: skystas

Produkto talpa: 30ml,100ml

Produkto savybės: Hidroizoliacijos Agentas

NAUDOJIMAS:

1. Švaraus pagrindo paviršiaus prieš statybos užtikrinti, kad pagrindo paviršius yra sausas ir nuvalyti nuo purvo. Jei yra įtrūkimų (daugiau nei 2 mm), rekomenduojama remontas su plomba, ant pirmojo, ir tada naudokite vandeniui agentas.

2. Purkštuvu arba teptuku produkto tiesiogiai ant paviršiaus, keraminės plytelės, grindų plytelės, sienos tilecement ir kt. "Palaukite, kol gaminys prasiskverbti į pagrindą, žinoma. Po kelių minučių, kai nėra skysčio paviršiuje, purškiami du ar tris kartus padidinti poveikį. Vandeniui atsparus sluoksnis gali būti suformuota po sūdymo 24 - 48 valandos, o vandeniui sluoksnis bus stipresnis, su įvairiu metu.

Tinka:

Vandens galimybę patekti per plyšius

Vandens galimybę patekti palangės

Vandens galimybę patekti į tualetą

Sienos vandens galimybę patekti

Stogo galimybę patekti

Vandens galimybę patekti išorės sienos

Pakuotė

1*Hidroizoliacijos Agentas

Pastabos

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Palyginti su jūsų duomenys dydžio, dėl rankinis matavimas, leisti 1-3cm klaida.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Mes džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti PRODUKTĄ, kad bus LENGVAI ir IŠKART RUONIS ir REMONTO SKALDYTŲ PAVIRŠIŲ. Pristatome Anti-Nesandarus, Klijų Purškimo.

Anti-Nesandarus, Hermetikas, Spray yra NOVATORIŠKAS PURŠKALAS, kuris VEIKSMINGAI RIEBOKŠLIAI, ir REMONTAS skaldytų paviršių. Jis yra VANDENS pagrindo, HERMETIKAS, kuris yra DAŽOMAS ir gali būti NAUDOJAMAS HIDROIZOLIACIJAI daug ĮVAIRIŲ PAVIRŠIŲ.

Ji SUTEIKIA SUNKU, bet LANKSTUS SLUOKSNIS APSAUGA TAIKOMA PAVIRŠIAUS. Tai NUOTĖKIO ĮRODYMAS, ir gali būti TAIKOMAS ŠLAPIA danga su dideliu SURIŠIMO JĖGĄ.Jis yra SKAIDRUS ir turi NE PAGELTIMAS MEDŽIAGOS.

Anti-Nesandarus, Hermetikas, Spray turi STIPRIŲ KLIJŲ VEIKSMŲ, kad ji gali LENGVAI ir GREITAI JUNGIASI prie daugelio PAVIRŠIŲ, kad yra taikoma ir gali būti YPAČ NAUDINGA, kai REIKIA APSAUGOS.

Jis gali būti TAIKOMAS ir NUMATYTI, KOKIOS APSAUGOS REIKIA NE KARTĄ. Jis yra ILGALAIKIS ir pastovus. Jis TINKA SANDARINIMO SĄNARIŲ ir SPRAGAS ir NUTEKĖJIMAI, ir gali būti NAUDOJAMAS VISŲ STATYBINIŲ MEDŽIAGŲ. Jis gali būti TAIKOMAS DAŽYTOS ir NE dažytų PAVIRŠIŲ. Tai NE TERŠTI. Jis yra BEKVAPIS. Jis yra SAUGUS ir netoksiškas.

Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Santechnikos darbai
Modelio Numeris Naujas
Tipas Silikono Hermetikas

Panašūs produktai