UR CUKRAUS 7.5 ml Pilkos Spalvos Nagų Dailės Gelio lenkijos Pusiau Nuolatinis Matinis UV Gelis Nagų Mirkymas Off Nagai, Gelis-Lakas, Nagų lako

€1.19

-43%

€2.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis.

Spalvų Schema: 62 Spalvas Pasirinkti

Kiekis: 1 Buteliukas

Tūris: Apytiksl. 7.5 ml

Sudedamoji Dalis: Derva

Ilgai: Apie 15 Dienų,

Poveikis: Blizgučiai

Sertifikavimo: SGS, KAULŲ ir raumenų ligos, PASIEKTI, Gydant CPNP

Priemonės: UV Lempa arba LED Lempos Paketas

Turinys: 1Bottle 7.5 ml UR CUKRAUS Blizgučiai vientisos Spalvos Gelio Nagų lako Unikalus Pardavimo

Siūlymas: Jis padarė sveikos, aplinkai, draugiška, nėra nuodingas, aštraus cheminių medžiagų. Jis yra greitas džiovinimas, bet UV Šviesos. Ilgai trunkantis mažiausiai 2-3 savaites, fantastinis ir super šviesus nagai jums. Šis nagų gelis lenkų kalba yra lengva taikyti ir pamerkti off. Galima profesinių ar namų nagų dailės dizaino. Profesionalus nagų dailės dovana sau ar savo mergina.

Profesionalus naudojimas: 1 Žingsnis. Valyti Nagus tada nagų paviršiaus, kaip įprastas nagų dailės procese. 2 žingsnis. Visiškai suplakti iki lenkijos, tai gali padaryti lenkijos spalva subalansuota. (Svarbu) 3 Žingsnis. Taikyti Base coat pirmas, kuris gali padaryti lenkijos ilgesnės, išgydyti, su UV lempa arba LED lempos. (Būtina) 4 Žingsnis. Taikyti pirmojo sluoksnio spalva gelis tiesiogiai, išgydyti, su UV lempa 2 minutes arba išgydyti su LED lempa 60 sekundžių. 5 žingsnis. Taikyti antrą sluoksnį gelio spalva, ir tada iš karto išgydyti su UV lempa 2 minutes arba išgydyti su LED lempa 60 sekundžių. 6 žingsnis. Kailis be nuvalykite topcoat, išgydyti UV lempa arba LED lempos.

Pašalinti Mūsų UV Gelis Nagų lakas Žingsnis: • Pamerkti nagus į dubenį su maža suma, acetonas, arba įvyniokite kiekvieną vinį į medvilninio tampono mirkyti acetonu, maždaug 5-10 minučių. • Produkto pradės tapo minkštas ir jūs galite švelniai failą, tai toli arba pastumkite jį išjungti, naudojant mažą medinę lazdą. Šiltas Priminimas: 1. Išvengti visų oda. Jei paraudimas ar kitų požymių nepageidaujamos reakcijos atsiranda, nutraukite iš karto. 2. Laikyti sandariai uždarytas. Laikykitės atokiau nuo saulės spindulių. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Cured") LED arba UV Lempa
Kiekis 1Pcs
Tipas Gelis Lenkijos
NET WT 7.5 ml
Spalvos Pilkos Spalvos
Sertifikatas SGS/ MSDS
Prekės Pavadinimas UR Cukraus
Komponentas Derva
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris ALF48410
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Punktas Pilkos Spalvos Nagų Dailės Gelio Lako
Tomas 8 ml
Elemento Tipas Nagų Gelis
Naudojimas Gelis, Nagų Dailė, Nagų Salonas, "PASIDARYK pats" Nagai

Panašūs produktai